Zastanawiasz się nad wyborem 146 czy 155 , ja bez zastanowienia wybrałbym 155 obojetnie z jakim silnikiem wystarczy spojrzeć na te dwa auta niby bardzo podobne a tak różne
Printable View
Zastanawiasz się nad wyborem 146 czy 155 , ja bez zastanowienia wybrałbym 155 obojetnie z jakim silnikiem wystarczy spojrzeć na te dwa auta niby bardzo podobne a tak różne
Andrzeju powodzenia w szukaniu zadbanej 155 <papa>Cytat:
Napisał 75andrew155
No nie takich jest bardzo dużo i osobiście tez kila widziałem , zdecydowanie nie zastanawiał bym się ani chwiliCytat:
Napisał Alfista
taaa.....
Jak człowiek jest zdecydowany na zakup konkretnego modelu, bardzo szybko okazuje sie, że zadbanego egzemplarza ze świeczką szukać. Poznałem to na własnej skórze, polując ma 146 z motorem 1.6 Boxer za kwotę +/- 7tys. Zawsze oglądałem je niejako przy okazji, ale kiedy byłem zdecydowany, zafundowałem sobie wycieczki ( w sumie ok 800 km) żeby na miejscu stwierdzić: kupa złomu. a miało być idealne :( . Bo albo silnik chciał wylecieć z poduszek na wolnych obrotach,albo bagnet prawie sam wyskakiwał o nadmiaru spalin w skrzyni kobowej, albo idealny lakier okazywał sie jedna wielka rysą, albo auto było zajechane na maxa z zewnątrz i wewnątrz, albo lane z każdej strony. W każdym przypadku, 0 rzetelnej dokumentacji na serwis, obsługę, a o przebiegu nie wspominając. Ot nasza polska rzeczywistośc. W końcu kupiłem bidule w niemczech za 3000pln, z odpryskujacym na masce, dachu i tylnej klapie lakierem bezbarwnym, ( serwis malował wczsniej autko z powodu nietrwałej powłoki ) wyjącą skrzynią biegów....ale z prawdziwym przebiegiem, papierami na serwis, miodnie pracujacym motorkiem, i b.zadbanym wnętrzem. Łuszczący sie lakier, jest podobno od nadmiaru słoneczka........ Alfetka jest w trakcie poprawiania, a potem przynajmniej wiem co mam. Za ok 6.5 kpln( naprawa skrzyni, lakierowanie, wymiana płynów, rozrządu i innych pierdołek), mam autko praktycznie przygotowane do hulania. Bez dygotania kolanami w obawie przed niewiadomym.
Pozdrawiam
Marcin
Co powiecie o tej. To że znaczek z tyłu
urwany to zauważyłem. Coś się rzuca w oczy że
coś nie tak z nią?
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3028070
sie ma