-
Nie no spoko, ja rozumiem, przecież nic się nie stało. Jakoś nikt z wrocka się nie kwapi na oględziny, ewentualnie napise jeszce post w dziale Polska południe, może coś się ruszy...oby...a teraz kwestia ASO .. ostatnio jak zapytalem się w aso o sprawdzenie alfy 75 odpwoiedź była...o a jest pan tym autem? chetnie zobacze jeszcze takeigo w życiu nie widziałem....:/ mało dobrze to wróży...w łodzi jedno z aso zapytane o coś bardziej spotykanego niż transosiowiec, zrobiło duuuże oczy i powiedziano mi...eee wie pan jescze takiego to tutaj nie mieliśmy:/ wiec mało pozytywne perspektywy... eh najwyżej pojade sam popatrzę, ocenię i najwyżej będziecie mieli więcej roboty z moim nowym nabytkiem:P
-
Panowie do ktorej macie czynne ?
-
9-17 z wyłączeniem dni 31.08-02.09 ponieważ jedziemy na zlocik
-
Właśnie wstawiłem moją bellę,chłopaki będą ją leczyli-mam nadzieję iż koszta leczenia mnie nie wykończą :D
-
Wystawiam piwka chlopakom za szybka pomoc w nie cierpiącej zwłoki sprawie (jezdziłem bez świateł mijania :) ). Dzieki!! :)
-
Mam male pytanko jako nowicjusz na forum.Jezdze juz rok moja bella i wypadaloby olej zmienic i tak ogolnie fachowym okiem rzucic.Gdziekolwiek nie bylem wczesniej to jak tylko mechanik widzial alfe to go dreszcz przechodzil(pewnie dlatego ze taka piekna) :wink: .Mozna Was odwiedzic?Czy sie tylko elektryka i alarmami zajmujecie?
-
Robią wszystko, co potrzeba :wink:
-
wszysko co potrzeba to swietnie ja tez sie bede musiał zapisac na jakies ogledziny :) na wiosne musze napewno wymienic olej i filtry tylko ja jestem z tomaszowa niby nic ale zalezało by mi aby to sie zrobiło w jeden dzien zawsze wiecej urlopu zostanie 8) takie rzeczy da rade od reki??
-
pewnie że da rade od ręki tyle że wskazane byłoby się wcześniej umówić to wtedy sie dogadamy co trzeba zrobić i albo sobie zakupisz materiały albo naszykujemy je dal Ciebie i tylko na wymianę się umawiamy i po sprawie. Jest opcja umówienia się też na sobotę jeśli Ci szkoda dnia wolnego tyle że wtedy trzeba się liczyć z tym że jeśli coś niepożądanego wyjdzie jest ciężej zakupić brakujące części. Najlepiej wszystko umówić telefonicznie wtedy będzie wszystko jasne.
Pozdrawiam
-
dobra spoko wszystko rozumiem na wiosne u was jestem dzieki i pozdrawiam