Jak robie zmiane na dlugie to xenon odpala sie jeszcze raz
Printable View
Jak robie zmiane na dlugie to xenon odpala sie jeszcze raz
No to coś źle działa. Niewiem czy manetki nie są inne przy ksenonie.
Zadymił diesel!
No gdzies czytałem ze u innych też byl taki problem bo podłączone mam tak jak w starej lampie po prostu gdzies przy zmianie swiatel jakis przekaznik odskakuje i przerywa przeplyw pradu
U mnie orginalnie palily się razem krótkie z długimi i teraz tez tak jest tylko przy samym przelaczeniu na długie na sekunde zgasnie krótki czyli byście
Dodano po 12 minutes:
U mnie orginalnie palily się razem krótkie z długimi i teraz tez tak jest tylko przy samym przelaczeniu na długie na sekunde zgasnie krótki czyli byście
przekaznik podlaczylem j wyzej w temacie ale jas zamienikem kabelki to nie palily. dlugie z krutkimi razen tylko chodzila zamiast tego wycieraczka tylnej szhby wiec niby kostki dobre wziakem i co teraz robic ?
Cos nie tak z tymi kostkami , bo przekaznik j45 zgadza sie z opisem jego dzialanie ale co do zmiany pinu kostki b do c to wywala mi bezpiecznik ze tylko dzialaja swiatla mijania i nic po za tym nie wiem co teraz robic
wie ktos gdzie dokladnie znajduje sie ten przekaznik (j45) czy aby na pewno pod schowkiem ?
Chyba cos po krecilem przy podlaczeniu nowej kostki do xenon w niejsce starej , bo jak mam wył. Światła i wł. Zaplon i zeby blysnac dlugimi to wraz zapala mi sie xenon czyli chyba pomylilem jakis kabelek
sprawdzalem podlaczenie i orginalne xenony mam podlaczone ja zwykle lampy , tylko przy zwyklych nie bylo widac tego blysniecia krotkiego przy zmianie na dlugie wiec teraz potrzebuje informacji ktore piny sa od zmiany swiatel przy manetce przy kierownicy + od mijania i + od drogowych
Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2