juz kilka miesiecy na allegro... a widzialo sie takie 75 ktore znikaly po tygodniu. cos z nia musi byc nietak :)Cytat:
Napisał bimski
Printable View
juz kilka miesiecy na allegro... a widzialo sie takie 75 ktore znikaly po tygodniu. cos z nia musi byc nietak :)Cytat:
Napisał bimski
Ta 75tka z ebay.de poszla za 671 Euro jakby kogos interesowalo.
To została odsprzedana za groszę , ja bym kupił taką nawet drozej , może w końcu pojawi sie coś w naszym kraju tylko nie za 17 tyś :shock:Cytat:
Napisał areks
Bylo sie szybciej zastanawiac, oferowalem pomoc...Cytat:
Napisał 75andrew155
Przespales okazje...ehhhh
Widzisz takie kupowanie na zagranicznych aukcjach gdzie nie wiesz co jest tam nawet w opisie jest kupowaniem kota w worku , nic nie przegapiłem predzej czy póżniej coś się trafi
Klubowy tłumacz Frau Wera jest bardzo rzadko takze moze byc problem tak na forum chyba ze wezmiesz od niej nr tel.i bedziesz ja molestowac... :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Napisał marcins737
Pewnie nie odbierała by telefonów :mrgreen:
ale Wy ze mnie zołzę robicie :shock: :P
Na forum jestem kilka razy dziennie, rzadziej się loguję.
Mogę jechać, telefonować zdalnie, przed zakupem e-mailować ze Sprzedawcą... etc.
btw. nie dalej niż wczoraj byłam w Niemcowni, pomóc znajomemu w zakupie skuterów ;P
O jestes kolezanko sympatyczna :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Napisał wera
Znasz sie widze na zartach :mrgreen: :mrgreen:
To moze zaczniemy sprowadzac ALFA ROMEO z niemieckojezycznych krajow?? :twisted:
Ty bedziesz tlumaczyc domumenty, ja moge przywozic z kims furki i do zydka :P :P
na przykład ze mną :PCytat:
Napisał areks
nie ma sprawy :) nie robiłabym nic innego niż robię teraz :mrgreen: