Ja mam czarnym klejem do szyb. Jeśli ktoś spojży od dołu lub jest na tyle wysoki by spojrzeć od góry to będzie widział ale tak na co dzień to się tego nie zauważy.
Printable View
Ja mam czarnym klejem do szyb. Jeśli ktoś spojży od dołu lub jest na tyle wysoki by spojrzeć od góry to będzie widział ale tak na co dzień to się tego nie zauważy.
Czarny klej w czarnej szparze.. jeśli nie powyłazi to będzie niewidoczny..
ok.. dobrze wiedzieć :P
A dałby któryś z Was radę strzelić fotkę tak z góry z dosyć bliska żebym zobaczył jak to się widzi po przyklejeniu ? będe wdzięczny..
...ale co Ty chcesz zobaczyć ? ..ogólnie fotek mam sporo, wrzucam Ci taką, gdzie widać szparkę ..tam zaznaczyłem Ci jedno miejsce gdzie można dostrzec w szparze klej, ale to kompletnie niewidoczne jest i możliwe do usunięcia w czasie klejenia, trzeba tylko dokładnie sprawdzić czy nigdzie nie daliśmy zbyt dużo kleju, ja to przeoczyłem bo jest praktycznie niewidoczne.
Załącznik 46577
Dokładnie to chciałem zobaczyć.. także dzięki za foto.. to jak się przyglądam to tego kleju naprawdę cienki pasek się nakłada bo właściwie go nie widać poza tym co zaznaczyłeś.. yyy coraz bardziej się dygam :P może odwiedzę Twój zakład bo z tego co widzę w Mińsku Mazowieckim jesteś.. i może przykleisz to za opłatą :P jeśli masz taką usługę.. o ile zdąży to jakoś sensownie wyschnąć.. bo niewiem ile to schnie..
Pytanie z innej beczki, taka lotka ma jakieś właściwości aerodynamiczne? jest jakaś różnica przy wyższych prędkościach?
W zasadzie to poza wizualnymi nie wydaje mi się by miała jakieś właściwości dodatkowe ;).
Panowie a czy te obcieranie seryjnej wycieraczki wynika z tego że jest dłuższa od wersji z GTA czy to kwestia podrobionej lotki?
To kwestia kijowej lotki. U mnie oryginał i nic nie przyciera.
Verzonden vanaf mijn iPhone 4S met behulp van Tapatalk
Dzięki Omen :)