post usunięty przez moderatora
Printable View
post usunięty przez moderatora
alces ma ? lat i chyba jest zawistnym 14-latkiem, chłop się uparł bo szydził... nie pasuje nie klikam, a żyjemy w wolnym kraju... koleś nie ma co robic, i albo cierpi na autyzm albo poprostu nie może w żaden sposób zrealizować swoich pragnień... a co do dyskusji, ja sprzedaje to auto i czekam na pytania... chętnie odpowiem wszystkim ZNAWCOM MOTORYZACJI..!!!! mogę chętnie podesłać maile od tego psychola.... pisze do mnie nie wiedzieć czemu, ujawnia personalia (co wiąże się z odpowiedzialnością karną), pisze nieprawdę, poprostu nie może się pozbyć swoich kompleksów..!!!
---------- Post dodany o godzinie 20:04 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:40 ----------
wieśniak i tyle, zbyt bardzo fantazjuje a zbyt mało stąpa po ziemi... szkoda.. i wspólczucie.. obok Kielc jest sławne SPA MORAWICA dla takich jak on..!!!
sam się wykop, ja nie mogę że też są tacy ludzie..? którzy zajmuja się niczym jak i wy....
Nie obrazaj ludzi, nie podoba Ci się to tu nie zaglądaj dostałeś 8 pkt, dostajesz następne dwa za 5pkt regulaminu
Ja tam ze sprzedawcą nic wspólnego nie mam i C.uj mnie to obchodzi. Nie rozumiem podejścia niektórych osób, prawdę pisząc ta Alfa w porównaniu z innymi naprawdę wygląda dobrze a że se ktoś Gta wpisał co zmienia?. Często w ogłoszeniach większe bzdury są pisane i nikogo to nie razi. Do większości sprzedawców można by pisać maile i o głupoty pytać, tylko po co?
Jak ktoś zainteresowany to niech pisze, dzwoni i pyta. Na koniec z mechanikiem niech pojedzie i do dobrego warsztatu niech zaciągnie na dogłębne sprawdzenie.
Po co marnować swój i czyjś czas na bezsensowne maile?
Pokazać później na forum jaki to znawca jestem i jaką teorię spisku handlarza wykryłem.
Nie popieram ani sprzedawcy ale także niektórych Alfistów.
Ehh znów po dupsku dostanę :-(
loki to ci się chyba na mózgu zlasowały chłopie
skoro to my jesteśmy idioci itp to ty jako ten lepszy powinieneś się wykazać czymś więcej niż prostactwem
ale lubię cię lokaty - powinni cię zrobić szefem działu humor :D
mi go dzisiaj poprawiłeś
p.s.
"my zajmujemy się niczym"
ty robisz " gta packi " do 156 :P
i jest ok :D
ogłaszasz się, sprzedajesz auto i nie jesteś anonimowy, więc nie ma żadnych przeciwwskazań żebyś był anonimem
i generalnie szkoda strzępić klawiaturę
sprzedaj sobie to autko, pozbądź się go. Zainwestuj w jeszcze kilka naklejek "M" na swoje BMW. Bądź szczęśliwy.
A my nie karmmy już trola.