No to ja nie wiem :P To ja mam chyba zepsuty silnik :D Bo pomimo starań nie udało mi się zejść poniżej 10 litrów. A jakie masz kółka? Może to przez to że w lato mam 215/45/R17 ? Ale to chyba nie aż taka różnica.. Sorki w ogóle za OT
Printable View
No to ja nie wiem :P To ja mam chyba zepsuty silnik :D Bo pomimo starań nie udało mi się zejść poniżej 10 litrów. A jakie masz kółka? Może to przez to że w lato mam 215/45/R17 ? Ale to chyba nie aż taka różnica.. Sorki w ogóle za OT
Autko kupiłem w maju 2011r na oryginalnych felgach 15" opony 195/60 . Od listopada mam Michelin Alpin też 195/60 ale na wiosnę będę kupował 17 więc zapewne spalanie pójdzie do góry. Silnik mam 141 kw norma euro4 układ wydechowy ma 2 katalizatory i 4 sondy lambda. Zawieszenie standard. Kluczem do sukcesu jest też kontrola ciśnienia w oponach u mnie zawsze 2.2 bar
Dużo jest obecnie użytkowników 156 V6 z automatem?
Ja mam aktualnie :)
Też mam.
I ja ;-)
Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
Miałem kiedyś (w sumie żona) i zastanawiam się czy nie kupić obecnie znowu takiego auta - tym razem szukam auta zastępczego do firmy.
Sam bym pojeździł... bo 159 z JTDm'em to nie to samo jednak :)
Miałem Bravo II sporta 2.0 jtdm 2009 nie pokochałem go i przesiadłem się na 156 2.5V6 2003 i to była dobra zmiana ;-) choć autko z wcześniejszej generacji.. Oczywiście każdy ma inne potrzeby i oczekiwania od samochodu. Dla mnie automat z benzyną (ewentualnie LPG) do kręcenia się po osiedlu bije na głowę Diesla. Na przykład przejazdy przez progi zwalniające to była męczarnia w jtdm: na pierwszym biegu na bardzo szarpał i za wolno a na dwójce za szybko.. wiem trochę marudzę ;-) ale w dieslu było jeszcze kilka innych minusów... tu wygoda automata jest genialna a do tego ten silniczek :-)
Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
Kurcze marzy mi się V-ka w automacie :O Może kiedyś... na razie muszę dopieścić swojego manuala :)
O kurde... i kupiłem :)
Rocznik 2000 :)