Czyli dupa !
Bardziej sie opłaca sprzedac i kupic GTA...
A jesli komus zalezy na dieslu to kupic gta z zajechanym motorem i wstawic diesla <zart> xD
No cóż, dzieki za pomoc :)
Printable View
Czyli dupa !
Bardziej sie opłaca sprzedac i kupic GTA...
A jesli komus zalezy na dieslu to kupic gta z zajechanym motorem i wstawic diesla <zart> xD
No cóż, dzieki za pomoc :)
Ja akurat nie do końca uważam że się nie opłaca. Kupiłem "bazę" z przerysowanym bokiem za małe pieniądze z malutkim przebiegiem bo 60 tys km więc cały bok tak czy tak miałem do roboty. Oczywiście gro roboty zrobiłem sam i tego nie liczę. Półtora roku temu 4 letnia alfa po przerobienu nadwozia na GTA z w/w przebiegiem kosztowała wyniosła mnie 20tys. Wszystko zależy jakie kto ma mozliwości. Jeżeli ktoś chciałby palcem nie ruszyć i zrobic cos takiego to jak najbardziej się nie opłaca:)
Podejście może i super, ale dla nielicznych.. Normalnie ludzie oddają auto firmie, mówią co ma być zrobione, płacą i po sprawie.. i w takim rozwiązaniu koszty byłyby przynajmniej dwukrotnie wyższe.. Poza tym taką modyfikację można jedynie dla własnej satysfakcji zrobić, bo 99% normalnych ludzi nie kapnie się na uliczy czy to GTA czy też dobrze zrobione auto na gta-look, bo wyłapanie poszerzonych błotników jest raczej dla znawców tematu..
akurat ja zachorowałem na alfe 147 GTA więc taka sobie stworzyłem.A że było mi mało to kupiłem oryginalną.Zgadzam się że jest to podejście dla nielicznych ale ja mam możliwości i chęci do takich zabaw.
A same progi GTA można kupić osobno i czy montaż jest normalny czy trzeba coś przerabiać??
W alfie 156 część progu jest połączona z przednimi błotnikami.. także samych jako takich oryginalnych progów do Alfy 156 nie da się kupić..
Rozumiem dzięki za odpowiedź.