Z chęcią bym do Was wpadł, ale to jeszcze nie jest pewne zobacze jak z pracą, narazie tak na 50% pozdrawiam.
Printable View
Z chęcią bym do Was wpadł, ale to jeszcze nie jest pewne zobacze jak z pracą, narazie tak na 50% pozdrawiam.
Jeśli można to chętnie bym przyjechał swoim Maserati/to przecież kuzyn/
Na pewno nikt cię nie wygoni a wręcz przeciwnie. Każdy będzie chciał z bliska pooglądać taką furkę
Ja odpadam. :) 21. są wybory i trzeba jechac do domu. Nie opłaca mi się to wcale. Tak więc życzę miłej zabawy. :)
a moze sobota...? rzeczywiscie 21 sa wybory i musze na nie isc... ( ale sie ze mnie patriotka zrobila..;)
Mam propozycje co do miejsca :)
Proponuje taki gry plan:
- spotkanie przy Jaskini Łokietka ( mapka ) i zwiedzanie
[Koszt: 7,00 zł normalny, 4,50 zł ulgowy ] dokładny opis Jaskini
-po zwiedzaniu przejazd do Ojcowa do jakiejś knajpki i "zwiedzanie" Alf :) Znalazałam w sieci taki oto Zajazd Zazamcze, więc po zwiedzaniu możemy się tam udać.
Oczywiście jeszcze kwestia terminu :) Skoro 21 to wybory, więc proponuję termin na 20.10.2007 :)
Pozdrawiam
Kate
W związku z tym, że jadę do domu na cały weekend (w niedziele mama nie wypierze mi ubrań:D) nie uda mi się teleportowac do małopolski na tych kilka godzin nawet. :) Żadna strata, jedno bmw na spocie mniej. ;)
W sprawie Zajazdu.
Niech ktoś spróbuje słówko pisnąć w obcym języku!!! :twisted:Cytat:
Cena obiadu dla dorosłych:
> od 15,00 zł do 20,00 zł/os. - (2 posiłki gratis!) /zupa, drugie danie, kompot/
Dla grup zagranicznych cena obiadu kształtuje się:
> od 45,00 zł do 55,00 zł/os. - (2 posiłki gratis!)
W sprawie Jaskini:
Dla mnie wystarczy jako zachęta. Ciekawe, czy mają jakąś ładną Alfę. :mrgreen:Cytat:
Jaskinia podobnie jak większość jaskiń jurajskich posiada ubogą szatę naciekową, którą reprezentują głównie makarony i wspominane wcześniej polewy.
Nie wiem, czy jest sens do knajpy potem jechać, skoro w samej jaskini dają makarony z polewami (to się chyba potocznie nazywa spaghetti, ale rozumiem, że jako instytucja kulturalna dbają o czystość języka polskiego). :P
Dla mnie może być i 20. 10.
Grzegorz83 bardzo się cieszę, że propozycja się spodobała :) Czy mają Alfe? Może jakąś wykutą w skale? :PCytat:
Napisał Grzegorz83
Ferrari... nawet nie wyobrażamy sobie by Ciebie mogło nie być :)Cytat:
Napisał Ferrari-1
A co z resztą? Może w końcu się określicie? ;)