Ale jeśli jest automatyczne włączenie klimy to nie rozłączy sprzęgła, nawet żebyś nie wiem ile ten przycisk przyciskał - ja właśnie tak mam.
Nawet mam na fakturze zakupu samochodu wykazaną dopłatę za automatyczne włączenie klimatyzacji.
Printable View
Ale jeśli jest automatyczne włączenie klimy to nie rozłączy sprzęgła, nawet żebyś nie wiem ile ten przycisk przyciskał - ja właśnie tak mam.
Nawet mam na fakturze zakupu samochodu wykazaną dopłatę za automatyczne włączenie klimatyzacji.
Czyli klima chodzi cały czas i tylko spala cenne oktany?
Poszedłem do samochodu, wlączyłem spowrotem automatyczne załączanie klimy (chodzi od razu po przekręceniu kluczyka) i u mnie po naciśnięciu przycisku rozłącza sprzęgło, po włączeniu załącza spowrotem..
A jak włączysz chodzi non-stop czy co ok. minute robi sobie 30s. przewy?
Na to pytanie odpowiem wieczorem, teraz na chwilę tylko wyskoczyłem z pracy.
Kabelek zobaczysz bez problemu - wchodzi do sprężarki.
To jest taki gruby czerwony kabel??
http://moto.allegro.pl/item975719620...win_spark.html
Ten z wtyczką czerwoną? Rozumiem, że muszę zrobic sobie włącznik. Masz dla mnie jakieś wskazówki?
Ja przeciąłem powyżej tej wtyczki, zarobiłem na konektory, wyłącznik na 10-15A, kabel do kabiny i tyle. Pewnie można by to zrobić bardziej fachowo na przekaźniku i od puszki bezpieczników, ale nie jestem elektrykiem, więc nie chciałem kombinować.