Dymo , Wysłałem ci odpowiedz na twoje PW
Printable View
Dymo , Wysłałem ci odpowiedz na twoje PW
Przyjrzyj się dokładnie na zdjęcia błotników w 75 i Giuliettcie. Giulietta ma troszkę odstające od auta ranty błotników więc moim zdaniem może bynajmniej dziwnie wyglądać wspawanie reperaturki z 75.
Jeśli masz lepić błotniki z szpachli to lepiej jest kupić reperaturki z 75 a sprawny blacharz może je w jakiś sposób przerobi aby wizualnie były podobne do Giulietty.
Robota jak najbardziej wykonywalna ale niesamowicie żmudna i nie każdy chce się jej podejmować. Przerabiane na znajomego Hondzie CRX DelSol, w której aby zachować oryginalny kształt tylnich błotników ( reperaturek brak ) trzeba było rzeźbić z dostępnych reperaturek innego modelu tej firmy.
PS to tylko domysły nigdy nie miałem jednocześnie 75tki i Giulietty aby móc je dokładnie porównać.
Na stronie którą Ci podawałem z progami są chyba jakieś zdjęcia poglądowe reperaturek obu modeli.
Wczesniej jak wchodzilem na strone myalfa.pl to byl tam numer to przedstawiciela w Polsce a teraz go nie widze. Zna ktos ten numer moze?
www.rez-cc.com - pytaj tam, właściciel jest przedstawicielem na Polskę bodajże
Dzięki!
Znalazłem na stronie myalfa.eu taki numer telefonu: +48123577332
Hej Zender, wyslalem Ci PW.
W piatek dostarczyłem większość części do mechanika więc robota powoli się zacznie. Jeszcze raz dzięki za drzwi Zender. Wrzucam kilka fotek jak Giulietta wyglada teraz:
Załącznik 132058Załącznik 132059Załącznik 132060Załącznik 132061
nie wiem dlaczego zdjęcia są do góry nogami, u mnie na kompie są normalnie...
Ależ fajny brzydalek :)
I jak podeszły te drzwi ?