Wizualnie to rewelki nie ma bo miałem te zarówki wcześniej. Może troche mniej zółtego i tyle.
Ale widac wszystko super a oto głownie chodzi.
Pzdr
Printable View
Wizualnie to rewelki nie ma bo miałem te zarówki wcześniej. Może troche mniej zółtego i tyle.
Ale widac wszystko super a oto głownie chodzi.
Pzdr
no dokładnie a ja porównałem do starych lamp gdzie juz była mala teragedia woęc wizualnia nowe lampy+ mocne biłae światło dla mnie jako przeciwniak różnych kolorofonów w aucie wygląda całkiem całkiem
a jakie lampy nowe zakupiłeś ???? ja szukam w wersji black i mam depo po 400zł/2szt oraz dziś namierzyłem przez forum :) komplet lamp do 156 wersja black za 200 zł/2szt !!!! ciekawe jaka jakość ?????? używki są droższe :)
wczoraj zakupiłem Osram night breaker H1 do swiateł drogowych - zobaczymy jak bedą oświetlac drogę - zrobie foto porównawcze na starych lampach i na nowych i wrzucę na forum
To i ja się dołożę. Kupiłem Philips X-treme Power H7 za 130 zł komplet. Założone świecą mocniej i dalej, co do barwy to narazie jeździłem w dzień i ciężko określić. Pojeżdżę więcej to zdam relację ale póki co zadowolony jestem.
Lepiej jak najszybciej cin_ek, bo się do GT 150 przymierzam i zbieram też opinie o innych żarówkach
W 155 mijania i drogowe to H1, a w światłach w zderzaku wie ktoś jakie siedzą? Z zewnątrz wygląda też na H1, ale nie chcę strzelać ;) I przy okazji kolejne pytanie: jak dostać się do halogenów w zderzaku? :)
Ja jeżdże na Philipsah Extreem Power H7, troche mnie kosztowały ale efekt jest naprawde dobry a nawet bardzo dobry. W nocy świcą aż miło, ładne jasne światło, dobrze oświetlają drogę.
Chyba juz przy nich zostanę:)
Polecam i pozdrawiam
także jeżdze na Philipsah Extreem Power H7 dalem za kpl 110zl sa super