jesteś tego pewny? o ile się nie mylę, jest to konkurs na zdjęcie miesiąca.. a nie samochód miesiąca...
Printable View
hmm to jak zrobię fote ptaka, bardzo dobre pod względem technicznym, to zostanie przyjęte?
Głosik na nr1 , dużo własnego zaangażowania w styl auta , dobra praca wizualna , zadbana, oko się zawiesza na szczegółach pozdr
Ja bym nie chciał mieć kalendarza z ekstra autkami, których zdjęcia są co najmniej mierne. Za to średnie auto w pięknym ujęciu - jak najbardziej. Byleby było umyte. :)
nr 2 ponieważ to zdjęcie na miesiąc maj a tło właśnie obrazuje typowy maj (no może poza tegorocznego) ale ogólnie proste bez dziwnych przeróbek a jednak coś ma w sobie
Dla mnie wszystkie zdjęcia są fajne, bo przecież są na nich nasze ukochane belle :D
Jednak urzekło mnie zdjęcie nr 2 - bo samo zdjęcie jest rewelacyjne, a do tego jeszcze z piękną GT na pierwszym planie - rewelacja :)
Głosujemy na zdjecie czy samochód na zdjęciu bo co poniektórzy głosują na auto, a inni na jakość zdjęcia. Jeśli chodzi o mnie to auto najładniejsze to Gulietta, chociaż zastanawiabym się nad GT. Jeśli patrzyłbym pod kątem zdjęcia to najładniejsze jest 2 z GT na czele, natomiast pod kątem serca do auta to 155 zabija. Tyle ode mnie.
Głos na 2 oddany
Nr 5 rządzi.