-
Pytanie czy chcesz przed czy po lift. Silnik jak każdy inny JTD w Alfie, jak sam nic nie zepsujesz/zaniedbasz to będzie git. Tak naprawdę pozostaje tylko kwestia cen osprzętu i innych części do rozważenia. W po lifcie wszystko jest droższe, nie licząc zawieszenia :) Kwoty utrzymania zależą tylko i wyłącznie od tego co ewentualnie padnie, a co może paść, to wiesz po aktualnie posiadanej Alfie. Sam koszt sprzęgła czy dwumasy (łącznie 2k) nie przeraża przy wyborze innych fajnych felg i opon :)
-
W 20V dwumasa ze sprzegłem kosztuje znacznie więcej niż w modelach 10V.Do tego zawieszka ta sama jest czy sie mylę?
Widzę masz w opisie az 228kucy jak Ci się udało taką moc wyciągnąć?Jak sprzegło z dwumasą jeszcze żyją?
-
Nie wiem jaka cena w 10V, ale 20V to 2k.
Zawieszenie typu wahacze i tym podobne są takie same w każdej 156, kwestia tylko różnorodności amorów do wyboru.
Soft, egr off, fmic.
Sprzęgło i dwumas na tym setupie przejechali wspólnie 40kkm, nowe ori, brak oznak zużycia :)
-
Nie powiem to jest ponad 50 kucy więcej nieźle sie musi zbierać.Ja tak po cichu poluje na takie właśnie 175km jednakże narazie poglądowo jakie ceny itd.Najlepiej czarna lub czerwona i w skórze czarnej lub czerwonej na xenkach w TI i bosse w srodku i jak w tej piosence" nic mi więcej nie potrzeba...":)No może jeszcze własnie sofcik i szafa gra:)