ja.m, jakim cudem masz 1,8 16v w 155 z 94 roku?
Printable View
ja.m, jakim cudem masz 1,8 16v w 155 z 94 roku?
Szybki matematyczny tunning zaworów :lol:
Ładne felgi :-)Cytat:
Napisał pikero
dzięki kupiłem ją na 17 calowych czarnych zenderach trzymała się drogi na suchym nienajgorzej a teraz są oryginalne 15 allesio monza monza i rozmiar opon tak jak fabryka każe a tu jak wyglądała w dniu zakupu ...
Oryginalne :?: A te 17ki co :?: Wyrzuciłes :?:
pisząc oryginalne miałem na myśli rozmiar tj 15 cali wiem jak powinny wyglądać oryginalne felgi do tego modelu :mrgreen: przepraszam za niesprecyzowanie a 17 pękła na dziurze bo była ze 30 razy prostowana i zwyczajnie oddałem je na złom 10 kilo jedna ważyła nie chciałem ich sprzedawać żeby czasami ktoś sobie krzywdy nie zrobił prostowanie kilkukrotne + nieodzowne toczenie osłabia konstrukcje felg ....
Że niby to niemożliwe jest? Bo wiesz ja się nie znam za bardzo. Patrzę w dowód i widzę:Cytat:
Napisał Alfista
rok pierwszej rej: 05.08.1994
i dane silnika: 93,00 kW
Na dowód to Ty nie patrz , w tym roczniku silnika 1.8 16V nie było chyba że poprzedni właściciel zrobił swapa :wink:Cytat:
Napisał ja.m
Więc gdzie i jak sprawdzić co konkretnie siedzi pod maską?
Trzeba otworzyć maskę i looknąć na silnik jak ma dużą plastikową osłonę z napisem 16 V to znaczy że został zrobiony swap http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3536425 Powinieneś mieć taki silnik