A mi się udalo kupić nowiutką rolkę i mam spokój:D
Printable View
A mi się udalo kupić nowiutką rolkę i mam spokój:D
James możesz podać namiar na sklep gdzie ją kupiłeś?
Rolkę prowadzącą do pasków klinowych pewnie że można kupić cena około 300 zł (Rouville ) jest ich dwie ale rolkę napinającą pasek rozrządu napewno nie dostaniesz w sklepie chyba że będzie jakaś dobrana
Moja jest nowiutka i oryginalna i do tego kupiona za jakieś niewielkie pieniadze :D Nie było łatwo ją znaleźć, ale jeśli ktoś jest zainteresowany to proponuję zaglądnąć na stronkę www.drazen.pl, zadzwonić do gościa pod podany na stronie numer i powiedzieć że poszukuje się rolki napinającej pasek rozrządu do Alfa Romeo o numerze seryjnym CR1651 :) Jeśli jeszcze mają na stanie, to po problemie :D A dla niedowiarkow zamieszczam fotki...
Cena podana na stronie to 162,90zł, ale gość mi sprzedał za 150zł i nawet nie musiałem za przesyłkę płacić, bo była wliczona w koszt rolki :mrgreen:
No to zwracam honor , może jeszcze można dostać te rolki :>>
a kiedy kupowałes tą rolke?
Chyba jakoś na początku sierpnia, jeśli dobrze pamiętam :roll: Na 100% po tym jak kupiłem od Ciebie skrzynię i te inne części, ale dokładnie nie pamietam :(
Przepraszam, zdjęcie jest z 26 lipca, więc wtedy przyszła :D A zamówiłem ją jakieś 3 dni wcześniej.
Ten adres nie wchodziCytat:
Napisał James