Mi pasuje, ale godziny wieczorne... W niedziele w godzinach południowych to ciężko zebrać ludzi , bo jedni z rodzinką na spacerze, inni kacują :) zawsze coś :)
Printable View
Mi pasuje, ale godziny wieczorne... W niedziele w godzinach południowych to ciężko zebrać ludzi , bo jedni z rodzinką na spacerze, inni kacują :) zawsze coś :)
o ja też bym kiedyś musiał wpaść dawno was nie widziałem ciagle tylko praca praca ....
Jeżeli to będzie niedziela wieczór (tj. ok. 20) to ja i mój nowy nabytek też się piszemy;)
Jeżeli chodzi o tą niedzielę,godz. 19-20 już bardziej.Może np.mały spot z wieczora na Wałach koło muzeum.
Mi też niedziela i proponowana godzina odpowiada co do miejsca to się dostosuje
Tylko że szybko zrobi się ciemno, bo już ok g. 21
Grillować nie będziemy to nam nie przeszkadza.
---------- Post dodany o godzinie 20:36 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:18 ----------
Jeżeli chodzi o jakieś grubsze spotkanie to tak sobie pomyślałem że dobra miejscówka jest nie daleko głebokiego po lewej stronie jak sie z osowa zjeżdża.Ponieważ robi się już powoli chłodniej to lepiej zorganizować spotkanie przy ognisku niż grillu.
Dobra ludziska konkret... bo niedziela tuz tuz...
Wały fajna miejscówka tylko czy będzie tam miejsce aby spokojnie jeden koło drugiego zaparkował w niedziele gdzie kupe ludzi przyjeżdza na spacer itp...
Miejscówka to Parking na Głębokim ten na którym kiedyś było ognisko :) czyli jadąc od strony Centrum w stronę Polic skręcamy na światłach przy Jeziorku w lewika i po 100m po lewej stronie parking... Godzina 18.00
Przekazać dalej...
Pozdrawiam
To jaka decyzja z tym spotkaniem?Zachowujemy się jak ci z rządu RP,pie.... wiele,a zero konkretów;)
---------- Post dodany o godzinie 20:34 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:13 ----------
Kubas na Wałach spokojnie się pomieścimy.Wieczorem miejsce jest,a po drugie pewnie nas tak wielu przyjedzie że auto na aucie trzeba bedzie stawiać;)Głębokie fajna miejscówka ale na spotkanie w dzień,a nie na półgodzinki wieczorem.Proponuję by każdy kto jest chętny przyjechać,niech wpisze(czas do jutra wieczora) Głębokie lub Wały,większość wygrywa i tam się spotykamy.Ja stawiam na Wały:)Jeżeli chodzi o godzinę stawiam na 19.00 wcześniej nie dam rady bo idę z córą do bawialni na urodziny.Reasumując:
Opcję:
1.Głębokie 19.00
2.Wały 19.00
3.Głebokie 18.00(ale ja odpadam)
4.Wały 18.00(i tu również odpadam)
Głosujcie ludziska w końcu to wasze prawo;)
---------- Post dodany o godzinie 20:41 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:34 ----------
Opcja 5.odpuszczamy i robimy spot za tydzień w niedzielę z ogniskiem na Głębokim.
Opcja 6.odpuszczamy wogóle i pie.... dalej jak by to było fajnie się spotkać,aż nas zima zastanie(wtedy polatamy bokiem;) )