więc ja sugeruję zrobić dwie listy.. jedna na wrzesień druga na październik i metodą demokratyczną ustali się jeden termin... ja tak jak państwo Magierowie preferuję termin wrześniowy :)
Printable View
więc ja sugeruję zrobić dwie listy.. jedna na wrzesień druga na październik i metodą demokratyczną ustali się jeden termin... ja tak jak państwo Magierowie preferuję termin wrześniowy :)
Ależ taka lista jest, droga Anno !! Jak widzisz przy każdym nazwisku pojawia sie data kiedy kto może. Do końca sierpnia niech sie ludzie wpisza. Potem będę rezerwował nocleg w ww. miejscu.
LIGAR dzięki za zaproszenie :)
Oczywiście pisze się Ja + osoba Towarzysząca (Kasia z kremem odmładzającym) :D
Daty pasują mi obydwie ale wolałbym wrześniową.... musiałbym tylko w pracy sobie pochytać brak soboty i piątek na rano :P ale da się zrobić :)
To ja poproszę październik (jeszcze nie będzie mrozów to belcia odpali ;P)
jedziemy wszyscy na ciemną stronę mocy.
Tam serwują najlepsze PUCOKI heheheheheeh
hhhszsszzshhhhhhhzszsz PUCOOOOOOKKKK.
Proszę nie haszzzować w temacie spotowo imprezowym :P
Słuchajcie uważnie. Jestem po rozmowie z właścicielami wspomnianej Chatki. Do dyspozycji są 2 pokoje 2-osobowe, 4 pokoje 3-osobowe ( pewnie zrobimy z nich dwójki ) 2 pokoje 4/5-sobowe z czego jeden jak zrozumiałem jest 2 poziomowy ( jeszcze to ustale bo w takim razie były by 2 dwójki zamiast jednej 4 ). Z tego wychodzi że mamy około 20 miejsc do spania ( maksymalnie 26 jeśli chcecie spać po 3 osoby w pokojach ). Co do terminów to termin wrześniowy mają wolny natomiast na październik ktoś im już coś rezerwował ( jutro potwierdzą mi tą informacje ). Nocleg przy pełnym zakwaterowaniu ( 26 osób ) wyniesie specjalnie dla nas 25 zł za noc/osoba wiec myśle że całkiem nieźle jak na pokoje z łazienkami :) Jeśli będzie nas mniej ( a pewnie będzie ) to cena lekko może sie zmienić. Chyba że nie będziemy brali całego domku dla siebie i jakieś pokoje zostaną im wolne wtedy cena sie utrzyma.
Ligar mi załatw pokój z jakąś samotną bellą;) i bynajmniej nie chce spac w garażu!!!!:D
może by i porobił wiertar coś ale wiertełko coś nie teges :P
masz udar ? :P