quatro mam zawsze mozesz poprosić o busssa :D Pomyśl jaki wstyd będzie jak ci zrobi kuku :P
quatro mam zawsze mozesz poprosić o busssa :D Pomyśl jaki wstyd będzie jak ci zrobi kuku :P
Ligar------> http://www.youtube.com/watch?v=9TBAO2VmI2w :D
a to złapane w Kato właśnie :P
ogólnie ludzie z A3 grupa śląska bardzo fajni zresztą grupa VW z krk również...
w Kato była nawet Brera ale właściciel był jakiś dziwny :P
http://img842.imageshack.us/img842/9992/img1153q.jpg
Tak, złote na GB blachach jeszcze było w czwartek.
A czemu? Powinienem coś wiedzieć o nim? ;)
Luz, właśnie brakuje nam słabszych furek, bo ileś tam ludzi by chciało spróbować, a nie mają z kim bo wszystko co jeździ jest mocno wydłubane...
Jedna kwestia - jak już ktoś chce być widzem, to zawsze można się z kimś zabrać. Ja często mam kogoś znajomego w autku.
No i luz. Teraz tylko trzeba się modlić o pogodę - żeby nie padało w czwartek ;P
---------- Post dodany o godzinie 22:27 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:22 ----------
!!! JA CHCE TAKIE FOTY MOJEJ BELLI !!! :man_in_love:
Do czego to doszło żeby jakieś zdechłe prosiaki focić zamiast porządnych, pięknych włoskich bolidów AR?? Normalnie zaraz się tu obrażę ;P
A i proszę o wyjaśnienie dlaczego prosiak fotę ma, a moja bella co to potem stała za tym prosiakiem takiej fajnej foty nie ma, coooo ??? ;)
Mam nadzieje że teraz w czwartek będzie fajna pogoda :) podskocze sobie z nudów tylko szkoda że piwko nie będe mógł wypić :(
jak chcesz to się zrobi... ja znam nawet kogoś kto Ci to zrobi :P
Prosiak stał od samego początku więc mu fotę zrobiłem a Ty się spóźniłeś kolego więc to że Twoja Bella nie ma foty takiej to Twoja wina :D ja na jej miejscu zarzucił bym jutro fochem i nie odpalił :P
zawsze możesz wypić jak wrócisz :P
Prognozy na najbliższy czwartek są bardzo dobre - słonecznie, około 19 stopni i BEZ DESZCZU :D
Postaram się skontaktować z właściwymi ludzikami i ustawimy się na czwartek z jakąś konkretną zabawą :)
Oczywiście dam Wam znać co i jak, jak już będzie ustalone.
Mrutyna, powiem Ci że za serię takich fotek to ja Ci do Czorsztyna przywiozę baaardzo dobrą flaszkę ]:->
A fakt że się spóźniłem, nie jest do końca usprawiedliwieniem, ale niech będzie - tym razem przyjmę na klatę ;)
---------- Post dodany o godzinie 08:45 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 08:36 ----------
Skołuj sobie kierownika i luzik :D
Ja też czasami jadę jako pasażer żeby móc się napić "napoju bogów" ;)
Względnie ustaw się z kimś jako pasażer..