Panowie,nie wiem czy moge wypowiadac sie za wiosiola i za mariusza,ale byli bysmy zaszczyceni wasza obecnoscia na naszym,a takze i waszym spocie :mrgreen: w koncu jestesmy jedna wielka rodzina!! :mrgreen:
Printable View
Panowie,nie wiem czy moge wypowiadac sie za wiosiola i za mariusza,ale byli bysmy zaszczyceni wasza obecnoscia na naszym,a takze i waszym spocie :mrgreen: w koncu jestesmy jedna wielka rodzina!! :mrgreen:
takie słowa Remek to śmiało możesz za mnie wypowiadać, bo jak to mówią, " z ust mi to wyjołeś " :mrgreen: :P
przeczytałem chyba wszystkie posty i dalej nie wiem czy 17 czy 18 listopad - dajcie jakieś konkretne info bo mam wtedy ranki więc od około 15 jestem wolny i chętnie przyjadę
Spocik będzie 17 czyli w sobote. Co do miejsca to spróbujemy coś ciekawego znaleśc tak żeby ekipie ześląska też pasowało. Do środy sie wszystko wyjaśni i wtedy podamy miejsce
będę na 100% ( no chyba że do soboty stanie sie coś o czym jeszcze nie wiem )
Koledzy, proponuje na miejsce spotkania bar u dziadka przed samym wjazdem do Opola. Łatwo tam trafic jadąc od strony Strzelec opolskich. Po prostu mijacie rondo przed samym opolem i jakieś 600 metrów dalej po lewej jest Bar u dziadka. Myślę , że na godz 16 będzie ok. Posiedzimy tam z godzinke jakby ktoś miał się spóźnić, a potem można gdzieś wyskoczyć, albo juz tam zostać. Miejsc parkingowych nie zabraknie a i coś przekąsić można za przyzwoite pieniążki
do są dolnoslazacy :)Cytat:
Napisał Korczu
OK jak dla mnie moze byc!! :D
Patrząc na tytuł tego wątku, dochodzę do wniosku, że mod adasco zapadł w sen zimowy :P :wink: :mrgreen:
rewelacja. :)
mapke ktos potrzebowal? :)