ja bym sie chetnie skusil na mieszek biegow i recznego bo oryginalne w alfie sa chyba zrobione z chinskiej ceraty i jeszcze te tandetne klipsy! sa ta dwa elementy wykonczenia wnetrza ktore najbardziej mnie rażą!
a wiec do dziela panowie!;)
Printable View
ja bym sie chetnie skusil na mieszek biegow i recznego bo oryginalne w alfie sa chyba zrobione z chinskiej ceraty i jeszcze te tandetne klipsy! sa ta dwa elementy wykonczenia wnetrza ktore najbardziej mnie rażą!
a wiec do dziela panowie!;)
Wszelakie pytania proszę wysyłać na PW bo nie zawsze wchodzę na ten temat i mogę coś przeoczyć.
Pozdrawiam.
Dość to ładnie wygląda i cena też w sumie symboliczna. Tylko czy to jest skóra motoryzacyjna bo nie znalazłem w opisie aukcji adnotacji o tym a to dość istotne jest jeśli chcemy żeby były ładne przez dłuższy czas.
Podejrzewam, że skoro mają tak dużo doświadczenia i tyle pozytywów to nie robią tego na sztukę.
Ja mam je od roku - wyglądają fajnie, a skóra jest dość gruba, brak śladów zużycia, montaż dość prosty (z ręcznym w 145 jest trudniej, ale bierzemy nożyk, butaprem i jazda :D) jedyne, czego mógłbym się przyczepić, to to, że mieszek ręcznego mógłby być 1cm krótszy, aby się nieco lepiej układał. Z tego co wiem już paru forumowiczów te mieszki brało.
A jeżeli będę miał czas na dłuższy postój auta i trochę nadprogramowego grosza w kieszeni, to moja kierownica i gałka zmiany biegów obowiązkowo Ciebie kolego Belfer odwiedzą :)
Dziś w sumie przed chwilą odebrałem z poczty moją gałeczkę od 166-tki którą zajął się kolega Belfer! Efekt co najmniej bardzo dobry,jestem bardzo zadowolony i jeszcze raz podziękowania dla kolegi Łukasza vel Belfera!
p.s fotki wrzucę nieco później!
To moja gałka jak ją robiłeś?
Tak to Twoja. Robione Nikonem D60 na trybie zbliżenia z opóźnioną lampą.
---------- Post dodany o godzinie 20:36 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:35 ----------
I powiem szczerze, że szukam takiej samej do mojej 156 bo pasuje idealnie a ten model z logo mi się bardzo podoba.:)