witam Panów :D co prawda jestem z Jaworzna ale mam nadzieje że poznam tutaj z okolic kogoś z zamiłowaniem :D
Printable View
witam Panów :D co prawda jestem z Jaworzna ale mam nadzieje że poznam tutaj z okolic kogoś z zamiłowaniem :D
napewno poznasz :P bo jest nas duzo :D
to fajnie, bo jestem posiadaczką od wczoraj alfy 156 :D hehe musze tylko pare rzeczy wymienic i ruszam na droge :D
to gratuluje zakupu :) i napewno kazdy sie cieszy ze przylaczyla sie kolejna osoba do grona ;) Pozdrawiam.
P.s A co musisz sobie wymienic we wloszce ??
w moim wypadku jest to włoch :D hehe, a takie drobne rzeczy jak klocki i tarcze i jeden z wachaczy :P także nie ma źle
ee.. to spoko nawet nie jest tak zle :P haha przepraszam za taka pomylke :D co do wloocha :P to milo ze ze wszystkich marek wybralas wlasnie ta ;) ale napewno mowiono ci ze szmelc kupujesz ;P
nie sluchaj ich :P pozdrawiam
ależ oczywiście, będzie się psuł, drogie częsci, nie wypłacisz się, paliwo będzie żarł. Ale nie potrafiłam się oprzeć i teraz jestem bardzo zadowolona :D
to kiedy nasze slicznotki sie spotkaja?? moze w najblizszym czasie puki sniegu niema:P
moja w pon idzie do warsztatu ale na długi weekand juz chyba będzie więc pewno będe śmigać po mieście jak będzie ładna pogoda to może jakieś fotki zrobie :D
Sert :P widze z Jaworzna :P jakiego koloru masz alfe bo u mnie koło bloku stoi jeszcze jedna 156 :P hihi :D
to napewno niejest moja :P moja stoi w garazu :P
bo nimieszkam w bloku tlyko w domku na dłg.
a ty jaki masz kolor? i mam kolorek granatowy i mam sopilerek na bagazniku a latwo moja rozpoznac bo mam diody wokol lamp z przodu