Ja na przód kupiłem MONROE a TYŁ oryginały w dobrej cenie - i jestem zadowolony- Całkowity koszt kupna i wymiany wszystkich wahaczy i tulei wyniósł mnie 2250 PLN
Printable View
po wymianie gum na drążku, niestety po 2000 tys zaczęło sie coś trzaskać :/ mogłem wymienić na poliuretan
nie strasz - sam ostatnio wymieniaelm moze z 500 km od tego czasu i jest ok ;) ile placiles za robocizne?
troche póxna odpowiedź ale zawsze coś ;) 3340zł. to dość dość cena ale w tym masz najlepsze części, fachową wymianę i pewność że pojeździsz. owszem możesz zaoszczędzić nawet połowe ale części bedą z najniższej półki, robocizna poniżej krytyki itd. sama wymiana stabilizatora na przodzie pochłania dużżżo roboty. trzeba odkręcać sanki, maglownicę, a stabilizator jest wymieniany cały łącznie z mocowaniem tj. tulejami ;) potarguj z nimi trochę i jedź do aso. bedziesz miał fakturę i wrazie czego podstawę do reklamacji. możesz też kupić części oryginalne od Tanifiat na allegro i jechać z nimi do dobrego mechanika :) wyjdzie taniej