dziwnowka, bo jest wazniejszy niz dziwnow... :)Cytat:
To wiec o ktorej wyjazd z Dziwnowa?
ja moge wziac, ale boje sie ze jak pozbieram opony to sie nie zmiesci... da rade ktos jak cos go wziac do siebie z parkingu?Cytat:
Napisał Piotr34
Printable View
dziwnowka, bo jest wazniejszy niz dziwnow... :)Cytat:
To wiec o ktorej wyjazd z Dziwnowa?
ja moge wziac, ale boje sie ze jak pozbieram opony to sie nie zmiesci... da rade ktos jak cos go wziac do siebie z parkingu?Cytat:
Napisał Piotr34
Jasne ja moge , ja mam prawie pusty bagaznik , moge wziasc nawet opony jak komus za ciezko bedzie ;]
no niestety...ja biore wózek...bo moja mala alfomanka ma niespelna 3 miesiace :mrgreen: :mrgreen:
ale grilla kupie...wegiel tez i podpalke...z tym ze na tym grillu zmiesci sie pare kielbasek only...
dlatego pisalem ze przydaloby sie pare takich...
Panie Krzysiu...ruszt jest....wiec zapakuje :D
no to luzik...moze byc ciekawie....
ale juz mam zapowiedziane ze zadnego palenia obuwia....jednak cos tam pofilcujemy :lol: :lol:
już to zrobione.Cytat:
Napisał KUBAS
To w końcu jaką drogą jedziemy ? nad morzem czy przez Płoty? Bo nie wiem gdzie mam na Was czekać.
z tego co wiem to walimy na Kamien....pozniej Dziwnowek i tam zabieramy reszte Alfistów...
Panowie co sądzicie aby odwiedziły nas w bagiczu jakies fiaty?....kolega może zapodac temat na forum fiata i może jakies włoszki wpadną..wsumie sam nas odwiedzi Fiatem..nio ale kiedys posiadał 33 to prawie alfaholik :mrgreen:
Pozdrawiam
mysle, ze to dobry pomysl.Cytat:
Napisał KUBAS
samych alf jak znam zycie bedzie kilka sztuk, a od fiata i tak mamy czesci :)
to samo mysle dot. lancia i maserati :D
to moze zróbmy zlot Wloszek i Wlochow....bedzie nas chociazby wiecej...ja tam jestem za....