tam przy rondzie jest kilka warsztatów nie wiem który ty masz na myśli ???
Printable View
tam przy rondzie jest kilka warsztatów nie wiem który ty masz na myśli ???
Podeślij na priva namiary do tego "pana po godzinach" to bym podjechał;)
mam na myśli serwis który posiada autoryzacje boscha :) A co do namiaru to możesz podesłać , ty chyba bedziesz dobrze wiedział kto jest wart uwagi , a ty z piaseczna jesteś ??
:cray: Ja na najbliższym spocie pewnie nie dam rady być :cray: Mam nadzieję, że atmosfera przypadnie nowoprzybyłym koleżankom i kolegom do gustu i będą się również na następnych spotach pojawiać :)
A w temacie mechaników, to znalazłem taką ciekawostkę na forum LKP (szukałem info o naszym spocie i wcale go tam nie ma :P)
Na szczęście ostatnia naprawa tłumika była szybka i po taniości (u znajomego w Rzeszowie - przymusowa - odpadł był od kolektora, na szczęście grzecznie pod blokiem rodziców :D). Ale jakby mi coś "odpukać" znowu wypadło, to chyba zadzwonię do kolegi Lancisty :)
nie oni autoryzacji boscha to nie mają ale elektrykę robią i to wszystko i dodatkowo maja właśnie program taki jak w cs, co do tego czy jestem z piaseczna to aktualnie nie. Mieszkam w wawie ale dlugo mieszkałem w mysiadle ale w piasecznie pracuje w focie
ps. co do adresu to są przy rondzie w piasecznie przy poczcie na ulicy rejtana warsztat moze nie wygląda ale chlopaki na brak roboty nie narzekają siedzą od rana do nocy :D
Ja też nie wiem czy dam radę :cray: Jestem w trakcie małej walki z FAP o przekładnię kierowniczą... Małe szanse bym do weekendu zakończył sprawę.
Zachodzi podejrzenie iż prawdopodobnie może tak się zdarzyć jeśli się oczywiście nic do niedzieli nie zmieni że BĘDĘ!! :D