A czy wy tam dmuchacie 1.5 bara, macie przepustnice, krecicie diesle do 7000obrotó zeby Blow'offy montowac? Po za tym jest jeszcze zawór wastegate, który upszczając spaliny reguluje prawce sprezarki. Sztuka dla sztuki.
Printable View
A czy wy tam dmuchacie 1.5 bara, macie przepustnice, krecicie diesle do 7000obrotó zeby Blow'offy montowac? Po za tym jest jeszcze zawór wastegate, który upszczając spaliny reguluje prawce sprezarki. Sztuka dla sztuki.
nie wszystkie jtd maja west gate.
nie twierdze ze nawet jesli nie ma zadnych pozytywnych efektow w osiagach nie zamontowal bym blowa tylko ze wzgledu na psss;) kazdy lubi to co lubi a wiadomo najlepiej oceniac innych i jak tak dalej bedzie sie dyskusja rozwijac uslysze ze to wies tuning ;) co i tak mi nie bedzie przeszkadzac grunt ze udalo mi sie to zamontowac i dziala ;) i czuje satsyfakcje ze jak narazie (z tego co wiem) mam jako jedyny blowa w alfie jtd ;)
peace ..... spoko nie taki byl zamiar mojej wypowiedzi ... twoj cyrk twoje zabawki ... dla zabawy nie ma sprawy ... lecz z technicznego punktu nie ma sensu .... moje 115 bez blowa wytrzymuje już od 60 tys 1.9 bara :):)