Bez rewelacji, ale jak pisałeś sam - to miało przede wszystkim służyć, a nie wyglądać. Pozdrawiam.
Printable View
Bez rewelacji, ale jak pisałeś sam - to miało przede wszystkim służyć, a nie wyglądać. Pozdrawiam.
Zawsze trochę inaczej niż seria. Przedni zderzak ciekawy, ten z tyłu już mniej ale jest ok.
Jak dla mnie progi z GTA nie pasują do zwykłej wersji ... w oryginale ładnie się komponują tworząc całość z poszerzonymi błotnikami w cywilu to jak piąte koło u wozu ...
No właśnie średnio pasują i zauważyłem to dopiero po zakupie. Lepsze na pewno byłyby takie jak poniżej ale nie wpadłem na ich trop.
Zgadza się te wyglądają o niebo lepiej, pewnie jakieś uniwersalne progi które sobie ktoś dopasował do 147'mki ...
Niestety nie... to progi firmy Novitec. Żeby na nie trafić w normalnej cenie trzeba mieć farta.
Troszke mamy poslizg, bo w efekcie czekam na tylny zderzak i dopiero auto kompletne wyjedzie z lakierni.. ale przód i progi już zapięte oczywiście.. Tył będzie dostarczony lakiernikowi w środę, jeszcze końcówkę tłumika muszę zmienic, zamówiłem w Buzzerze 2x80mm.. i będzie gotowe.. no jeszcze daszek sobie dopracuję w międzyczesie i zapnę..
Załącznik 20821