Tanie oryginały ma tanifiat na allegro.
Printable View
Tanie oryginały ma tanifiat na allegro.
1000 serwis.....dziś będzie sprawdzone ciśnienie oleju.....wydaje mi się, że te odgłosy u mnie to nie łańcuch na pompie tylko klawiatura....wczoraj zaczeła mrugać bardzo delikatnie kontrolka od ciśnienia oleju co by się w sumie chyba zgadzało. Zbyt małe ciśnienie oleju= za mało oleju w głowicy ? Dobrze myślę ?
---------- Post dodany o godzinie 10:45 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 09:29 ----------
cisnienie 5 kilo po odpaleniu....pompa się sama wykluczyła......jest sens zrzucać miske ?
czy zacząć od pokrywy zaworów ?
Jak mrugała kontrolka to...
A nie będę Cię straszył. Sprawdź panewki.
Piszesz,że kopci na czarno.. obroty falują? Mógł się wysypać któryś wtryskiwacz i będzie klepało. Z opisem, że coś stuka można gdybać wieczność, poszukaj lepiej jakiegoś kumatego z dobrym słuchem mechanika zanim ten rozgrzebie pół silnika.
panewki raczej nie ponieważ sprawdzaliśmy wczoraj olej i jest czysty...ja już nic nie wiem......mam dosyć
Masz trochę pecha ale nie ma co się załamywać i gdybać. Odstaw auto do dobrego mechanika, napraw i ciesz się jazdą!
ten mechanik jakis mało kumaty, jedz do innego jak ten nie wie co jest z tym silnikiem.. zapytaj w ogolnym moze ktos zna dobrego mechanika w trójmieście..
ok, dzięki koledzy....
Krzysztof Krawczyk na Witominie +48601664801, podobno kumaty.
ten pan powiedział, że musze podrzucic mu auto co było logiczne ;)
mój mechanik zrzucił miske i panewki są całe.....skręcą to wszystko do kupy i sprawdzą góre.....może jakaś dzwigienka się ułamała albo zapchał się kanał olejowy ?
ja jebie....
---------- Post dodany o godzinie 15:49 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:53 ----------
dodatkowo okazało się, że koło zamachowe jest pęknięte :) piękna sprawa :)