tego to niewiem, gosc na przeglądzie dosc obficie sprawdzał cały zawias, i nie miał sie wogóle do czego przyczepic, sam go poprosiłem o sumienne sprawdzenie, wole wiedziec co jest nie tak i zrobic to
Printable View
tego to niewiem, gosc na przeglądzie dosc obficie sprawdzał cały zawias, i nie miał sie wogóle do czego przyczepic, sam go poprosiłem o sumienne sprawdzenie, wole wiedziec co jest nie tak i zrobic to
i wg ciebie nie warto przy okazji choiaz z tyłu wymienic tez amorów?
jak masz dobre fabryczne to nie ruszaj, ciezko dostac zamiennik o podobnych parametrach, mowie z doswiadczenia a przynajmniej o podobnej trwałosci...
tylko ze lipa bedzie jak zmieni springi a po chwili wyjdzie ze amory tez trzeba, napewno poprzedze to wczesniejszym ponownym badaniem amorków
idz, wytrzep autko na sciezce diagnostycznej i bedzie wiadomo a i na spr zawieszenie jedz do mechanika a nie diagnosty:) ost taki jeden powiedział koledze za ma dobry zawais i hamulce z tylu w vectrze:D sosbiscie wladalem 2 srubekorety w luz na tulejach belki a auto na recznym przetaczalem 1 reka:D
jak ci nero dupa ucieka na boki to najlepiej będzie zrobić pełną regenerację tyłu - zestawy naprawcze wahaczy, nowe gumy pod sprężyny i wtedy sprawdzić. U mnie po regeneracji tyłu nadal potrafił jeszcze tyłek lecieć i okazało się że amory mają po 33% (boge ori po 220kkm), wrzuciłem kyba i dupa jak przyklejona.