miło nam będzie bufi!!!
Printable View
miło nam będzie bufi!!!
no i witam po spocie, serdecznie dziękuję wszystkim za udział, chociaż zimno jak diabli na tym parkingu było, hihihi. Sympatyczna atmosfera spotengowana dowcipem i dociekliwością Bociana:D:D:D (miło, że wpadłeś) sprawiło, że uwierzyłem w to, że możemy się spotykać dalej integrować. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do ponownego zobaczenia, może już w szerszym gronie!!!:D:D:D
nastepnym razem może będzie nas więcej:P ale nie było tak źle
no i niedziela przeleciała w fajnym wesolym towarzystwie alfistów dziękuje i prosimy o więcej!!!!
A ja nie dopisałem :(
Jak jechałem w stronę Rzeszowa na 4 widziałem sporo Alfetek.... :D kierujących się na Kraków. i tyle :(
ehh...może następnym razem
No spocik bardzo fajny :) nastepnym razem niech ktos wezmie aparat :D tylko niech wczesniej napisze zebym Alfusie umył a nie jak dzis taka brudna był ze az wstyd :D.
Jeszcze raz dzieki za fajny spocik byle tak dalej :)
No i wiadomo trochu nas było ale im wiecej tym lepiej :)
Pozdro dla tych co byli :)
Miło było poznać :) i obejrzeć piękną 164 Q4
witam ja rowniez dziekuje za mily spocik :) na ktory tak dlugo czekalismy ale w koncu sie udalo, atmosfera byla bardzo mila :) mam nadzieje ze na spocikach bedzie coraz wiecej Alfoholikow.
Pozdrawiam wszystkich.
Szkoda, że nie dojechałem, trochę mi się zakupy przeciągnęły, następnym razem będę:D