Siemka, ja pracuje w hotelu w Amsterdamie na nocnej zmianie, pozatym mam duzo znajomych w innych hotelach wiec moge popytac sie o jakies znizki np. w Wyndham Apollo Amsterdam
Printable View
mi za 2 tygodnie fest odpowiado.. bo teraz mom urodziny i jeszcze kobieta mnie meczy zeby jechac do Belgii na zakupy także za 2 tygodnie byłoby elegancko ;)
nie, ja do Antwerpen..
jakos tak sie sklada ze tam mamy wszystko w 1 miejsu a tu musielibysmy obleciec 2 albo i 3 duze miasta.
Jak by zlot był w Antwerpen w sobote 2giego to moze i ja bym sie zalapał :D
W Antwerpen jeszcze nie bylem :) fajnie by bylo sie tam spotkac
w sumie dla mnie no problem jeśli chodzi o spot. Moge zakupy przełożyć na przyszły tydzień ;)
To jak panowie z tym spotem? W ten weekend w Antwerpii, czy jednak Holandia? Ja jestem za Antwerpia, ale do Holandii tez przyjade, tylko musze wczesniej wiedziec, zeby wszystko poplanowac.
MRDUX jest zdaje sie z okolic Antwerpii to moze poleci jakies fajne miejsce? ;)
mi to jedno, miejsce i godzine na spota w NL mamy.
do Belgii Antwerpii odemnie mam 60km wiec to samo co do ultrechtu ;)
wiec decydujcie.. grilla mam gotowego, talerzyki itd tez sa.. byle by lawka i stol byly i bedzie ok ;)
Pozdrawiam
Ja tez czekam na info jak coś. Na 99% kolo 18tej 2.04 (sobota) będę przejeżdzał moim "holownikiem z przyczepą" przez Antwerpie do Polski :D
A jednak nie. Auto zostało w warsztacie na wycenę szkód po tym jak mnie gość Renault Masterem w rondzie wypchnął z wewnętrznego pasa na pas zieleni ;/