Dałeś czadu Metan z tą moją psychoanalizą:) musisz często o mnie myśleć. Bardzo mi miło:)
Ja myśle o Tobie tylko wtedy, jak widzę w lusterku wstecznym pocieszną, wesołą mordkę mumina, autka dla kobiet, Alfa Romeo Mito.
Dałeś czadu Metan z tą moją psychoanalizą:) musisz często o mnie myśleć. Bardzo mi miło:)
Ja myśle o Tobie tylko wtedy, jak widzę w lusterku wstecznym pocieszną, wesołą mordkę mumina, autka dla kobiet, Alfa Romeo Mito.
Dorzucasz się chociaż mamie na prąd czy dalej zbierasz na 159 ?
Przepraszam, że wcinam się w dyskusję, ale wyczuwam jakiś kompleks u Ciebie, ewidentnie próbujesz się dowartościować kosztem drugiej osoby.
Może czas na sondę z pytaniem, czy Alfa 145 to samochód kobiecy?
BTW. poszukaj zależności u psychologów pomiędzy męskością, a wyborem męskiego samochodu.
Pozdrawiam.
- Rafał
Gdzie tam u psychologów, on Ci to udowodni na statystykach haha :D
Mylisz sie, dziennikarze już przed premierą Mito indagowali ludzi z koncernu i informacje o tym, ze auta Mito są pozycjonowane jako auta dla kobiet, jest znane od dawna. Marketingowcy to wymyslili i zapewne miało wpływ na sprzedaż.
O 145 nikt nigdy tak nie mówił.
Małłe autka, pocieszne z wyglądu, z reguły sa adresowane dla kobiet i to one w większosci je kupują.
Komentarze o kompleksie więc daruj sobie, alcesie. Mnie po prostu bawi, jak Metan przyjmuje to wszystko do siebie i jak mocno to przezywa:) Zauważ choćby jak pracowicie zawsze sie odgryza, oczywiscie też stosując amatorską pseudo psychologie:))
mnie to wali czy to, czy tamto auto jest damskie, meskie, czy nawet dla geja. Jak bede chciał to sobie takie kupie, mam takie prawo i nawet Pingwin tego nie zmieni:) hihih
Skoro marketingowcy tak ustalili (a jak powszechnie wiadomo marketingowcy nigdy się nie mylą) to jaki sens ma ta ankieta?
Nie miej do mnie pretensji, Ciebie może to bawi i traktujesz to jak dowcip bądź rozrywkę, aczkolwiek z boku (czyt. z innego punktu widzenia) wygląda to nieco inaczej. Ponadto Ciebie to bawi, ale kol. Metana chyba nie bardzo i cała dyskusja przeistacza się w niepotrzebną pyskówkę, a chyba nie taki sens ma nasze forum. Dlatego proponuję nieco ostudzić emocje nim będzie na to za późno.
Pozdrawiam.
- Rafał
Masz racje, Alces. Metan nie ma luzu w biodrach: wszystko bierze do siebie, ambicjonalnie. Z takim trudno żartować: nadyma się i od razu robi psychoanalizy rozmówcy:)))
Odpuszczam mu:))
Idąc dalej błędnym tropem każdy diesel będzie bardziej kobiecy, bowiem istnieje obiegowa opinia, że Panie nie lubią kręcić :D Przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać :)
Generalnie mam wrażenie, że nie słuchacie kobiet – czym my chcemy jeździć. Tylko, mam wrażenie, że próbujecie określić, czym mamy jeździć. Znaczy marketingowcy :> I to mi się bardzo nie podoba :D Generalnie żadne mi nie pasuje :)
Czemu ma służyć ta ankieta? Ktoś na tej podstawie będzie wybierał autko dla siebie?