na mnie raczej możecie liczyć :)
Printable View
Na mnie też możecie liczyć. Od 3 tygodni mieszkam w Zielonej Górze. Mrugam macham a tu nic. Nikt mi jeszcze nie odpowiedział. Ale spotkanie integracyjne by sie przydało. Tylkio teraz sezon urlopowy. Ja 18 sierpnia wyjeżdzam na wakacje- ROWY - może spotkam tam tez jakiegoś Alfaholika.
:cool:Monciakiem też do alf mrugam:D
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...5&d=1298101204
A do Sulechowa ktoś przyjeżdża ? :P Tu to ja sam jestem... Jak w ZG jestem też nikogo nie widać . Może coś na wakacje sie zorganizuje takiego Zielonogórskiego i okolice ? Nad wode sie pojedzie coś upichci ;) Mariusz tylko przyjedz Alfa a nie hłoplem ;)
Która ? :P
Niestety nie pamiętam jej nicku ale uogólniając... taka mała czarna :D
Ja smigam po Zielonej, niestety nie dorobilem sie klubowych ramek,więc jak ktoś zobaczy czarna 156 z czerownymi skorami z ramkami JBL to ja;)Często można mnie spotkać przy kominie na parkingu Focus Mall. Dzisiaj mijalem fajna 166 nr rej to chyba FZ 80653, tak więc pozdrawiam,jesli wlasciciel tu sie przewija. Pozdrowienia reka sobie darowalem, bo nikt mi nie odpowiada, nie bez znaczenia jes tutaj fakt ze 60% posiadaczy Alf to przypadkowi ludzie. Chociaz kolega z czarnej GT mi nie odmrugal,a raczej emeryci takimi furami nie jezdza :P
W Sulechowie bylem niedawno po części, w tym warszacie,a raczej dziupli koło komisariatu hehe ;)