-
Każdy palnik ma swoja przetwornicę, czyli krótko mówiąc masz dwie i jedna może paść. Zerknij we wtykę dochodzącą do nie działającej przetwornicy, bo cos mi sie kojarzy, że pisali na forum o śniedziejących stykach na wtyczce zasilającej przetwornicę (nie mylić z kablem idącym do palnika).
-
no nic na chwile obecna bez zmian, w poniedzialek jade do elektryka, zdam relacje, pozdrawiam
-
witam.mam ten sam problem.mam 166 2002 i sa ksenony fajnie... ale wymiana zarowki postojowej to magia w aso powiedzieli ze lampe trzeba wyjac!!! pomozcie jak to zrobic???
-
Nie trzeba sam mialem kiedys z tym problem ale na spokojnie doszedlem do wprawy i zmieniam teraz bez problemu ,kolega stanizlak opisal to dobrze przeczytaj jego posty, wiadomo jedno ze w lampach kseno jest inaczej(duzo trudniej) dlatego tego wczesniej nie lapalem
-
W Xenonie łatwo nie jest, ale da się zrobić i nawet w instrukcji obsługi jest opis. Pomagają giętkie przedłużki i przegub Cardana. U mnie dodatkowo zaczęły odkręcać się całe mocowania z obudowy zamiast samych nakrętek :/.