Właśnie odczytałem PW. ;) Postaram się być.
Printable View
W sumie to ja mieszkam w drugiej klatce, tak, że przy Twojej Belli by było akurat w pół drogi :P Możesz mi na PW napisać nr tel. to mogę zadzwonić jak bym wychodził :P Mogę też zapukać :)
Jeszcze raz dzięki za podwózkę i do zobaczenia za tydzień :)
To do Ciebie zadzwonię trochę wcześniej, wydobędziesz Bellę z garażu i stawisz się pod Almą :P Potem Lidl i chyba jednak Cargo, jak się prognozy sprawdzą :D
No a mnie chyba nie będzie w tą niedzielę:(
proszę przygotować się na A
Ja sie niestety nie pokaże groszkiem. Babka CX-9-tką we mnie wjechała przy arkadii i będzie odświeżenie lakieru z lewej strony. :P Jedna 155-tka mniej na spocie. za 2 tygodnie jak najbardziej się pokaże, miejmy nadzieję w świeżym lakierze i po polerce ;p
Sorka za Off top jedzie ktoś w niedziele do Bydgoszczy?
Do wszystkich z Pruszkowa: lecimy o 19:15 spod Almy? Bo z Pazurem już w sumie jestem umówiony, Patti też wstępnie potwierdziła (chyba ?;)), Sebott i Bob? I tak jak nie przeczytacie to wam poślę SMSa :)
Powiedzmy że się wybieram ale niania nie bardzo chce z malutką moją dziś zostać :( Więc jak mnie nie będzie o 19.15 to następnym razem .
OK, dzięki, trzymamy kciuki za dobry humor niani ;)
A właśnie-jak tam inni - grzybek, Michał, (Jonasz) i abir? Mamy jechać pod Lidla, czy brać kierunek na Arkadię?
Mnie nie ma na 100%