Co załapie lewiznę MAF? nic z tego nie łapię a myslałem że tyle to wiem
Printable View
Co załapie lewiznę MAF? nic z tego nie łapię a myslałem że tyle to wiem
Jejuuuuu pół wieczora Ci tłumaczę, że jak nie zaślepisz po zdjęciu węża z kolektora na separator par oleju, to od tyłu odetkasz układ odpowietrzenia silnika i będzie możliwość żeby silnik ssał powietrze częściowo przez MAF częściowo przez ten bypass jaki się utworzy. Dalej nie jasne?
Nie, mam inne wyobrażenie tego układu i nie ma on nic wspólnego z MaF. po odłączeniu odpowietrzania silnika, po prostu opary oleju pójdą w atmosferę a nie w układ dolotu
Tak w atmosfere jeśli nie było by drugiego układu odpowietrzenia z dekli głowić równolegle do obwodu separatora.
Jeśli ma odpowietrzenie niezależne Nie przez separator to jest niezależne od skrzyni i takie wpływu jedno na drugie nie ma
Co Ty mnie czarujesz :D ja nie wiem w co Ty dmuchałeś :D
Jakby to nie działało, ale nie zdało egzaminu. Zaślepiłem pierw pojedynczo nic nie dało, zaślepione 2 na raz też.
Poszukuję innego rozwiązania :(
Ex0 i jak poradziłeś sobie ze swoim problemem , bo u mnie zaczeło się dziać identycznie w prawdzie jeszcze nie gaśnie ale już niziutko spada przy wysprzęglaniu
Podbijam, u mnie jest to samo. Wiem, że to kotlet :) Exo jeździsz nadal tym autem ?:)