He he to przecież pan z warsztatu na Arkuszowej u nich ceny jak w Aso a nawet ciut wyższe :D
Printable View
A ja po tym odcinku mam straszny niesmak. Takiego zasyfiałego silnika to w życiu nie widziałem. Gość sprzedaje auto za 43tyś podnosi się maskę na wizji w programie TVN Turbo i komentarz jest zbędny.
Kolektory to wyglądały jakby auto zaliczyło powódź. Źle to świadczy o poprzednim właścicielu jak i komisie co go sprzedaje.
Moim zdaniem nie tylko w GTA, ale wszystkich V6 jest to najważniejsza rzecz do pokazania pod maską, na widok której niejeden właściciela "niemca" opuszcza oczy i grzebie butem w ziemi.
Potem ludzie oglądają taki program i od razu mówią: przecież to włoch czego można się było spodziewać.
Na koniec: chyba zrobię foto swojego silnika i wyślę red. Kornackiemu, aby pokazał temu dealerowi i może w programie jak to powinno wyglądać!!
wyślij, o PR trzeba dbać.
niski to przeslij mi jedno fajne zdjątko twego silnika i tych baranów:)
Jest i Maserati
http://otomoto.pl/maserati-quattropo...C12769976.html
Nie dlatego. Gość był od razu ustawiony na bmw, więc nie ma się co dziwić. Poza tym jak zobaczył Alfę to, aż go wykrzywiło.
Każdy ocenia wedle swojego uznania. Z resztą jak się go Kornacki zapytał o Alfę, to pierwsze co powiedział, że zna tylko stereotypy czyli, że się psują, a i błysną jeszcze cytatem z Clarksona.
To jak gość podszedł do Alfy nie ma zupełnie znaczenia z syfem jaki ma pod maską.
Był nastawiony na BWM bo miał już BMW i tak samo ja bym był nastawiony na Alfe bo już Alfe miałem :)
Akurat byli moim zdaniem "podnieceni" Alfą, ale racja te baranki wyglądały jak po powodzi.... liczyłęm właśnie na to podniesienie maski i błyszczenie piękne a tu.... taka wpadka.... i tekst "trzeba by było wypolerować".
A stereotyp taki był i ciężko z niego wyjść będzie no ale przynajmniej jeszcze tak jak napisałeś błysnął cytatem od Clarksona że każdy fan motoryzacji powinnien chociaż raz mieć Alfe
Pojawił się już ten odcinek na youtube?