no właśnie czyli następna rzecz do sprawdzenia w najbliższym czasie. będę informował na bieżąco;)
Printable View
no właśnie czyli następna rzecz do sprawdzenia w najbliższym czasie. będę informował na bieżąco;)
a już myślałem że nie będę musiał kontynuować;/ no więc tak kumpel wyciągnął przepustnice elegancko wyczyścił, poskładał i teoretycznie to falowanie ucichło jedna pojawiła się rzecz następna mianowicie alfa nie odpala za 1 razem;/ najpierw słychać jakieś syczenie potem jak przekręci kluczyk zgrzyt a za 2 razem odpala normalnie;/ dziś dzwonił umawiać się na komputer więc zobaczymy co wyjdzie ale i tak proszę o pomoc bo osobiście oszalałem:/
---------- Post added at 20:55 ---------- Previous post was at 15:37 ----------
dobra już nie ważne, byłem u niego dzisiaj i okazało się że to rozrusznik więc niepotrzebna panika. a swoją drogą to szczerze współczuje bo do ładu dojść nie może z jednym a psuje się następne i w taki właśnie sposób ludzie zrażają się do alfy czemu się wcale nie dziwie;/
dokładnie tak ale musisz przyznać że nic gorszego nie ma jak takie sytuacje robisz jedno i masz nadzieje ze bedzie git a tu lipa nie dość że nie jest tak jak powinno byc to jeszcze nowości wyskakują;/ jutro jedzie na kompa to jak będę coś wiedział to się pochwalę;)
W tych autach juz trochę wiekowych wymiana osprzętu silnika czy naprawa rozrusznik, alternator i wiele innych urządzeń nie jest zaskoczeniem tym bardziej że pewnie nie było to dotykane od nowości.
W moim aucie jest jeszcze sporo takich rzeczy nie wymienianych czy naprawianych od nowości i nie zdziwi mnie fakt że prędzej czy póżniej coś padnie( ostatnio padło: skraplacz klimy, osuszacz, czujnik poziomu oleju, uszczelki wtrysków(oringi) przewody hamulcowe tył( wyciek ) i co mam biadolić? biorę sie do roboty i wymieniam:D