-
@puszuszek
- a co to ma wspólnego z alfa 147 ?
-
bubu co masz na mysli pisząc ustawianie świateł p-mgielnych i sensor szyb na str 3 ??
-
- dokładnie to co poniżej jesli masz taka wersje wyposażenia.
--
http://img839.imageshack.us/img839/2789/snap039.th.jpg
--
-
o ile sie nie myle chodzilo o sensor uszczelek (czy jak go tam zwal) aby zrobic zamykanie szyb z pilota
-
Bubu nie jestem pewny ale światła ktore są w menu na obrazku to chyba przetwornice ksenonów (taki opis mam dla miciaka). Sama nazwa (headlight nie front fog lights) na to wskazuje. Tylko czy były w 147 fabryczne ksenony??
-
Kolejne pytanie.Czym zyskuje ten program w stosunku do FES w przypadku alfy 156 przed liftem, która jak mniemam nie ma magistrali CAN, co za tym idzie nie można pobawić się w zbyt wiele bajerów, czy się mylę? Jeśli nie , oznacza to że możemy podłączyć się tylko z silnikiem, abs-em i poduszkami, tak?
Odnośnie programowania kluczy: rozumiem że potrzebna jest karta kodowa i kod, czy chodzi tu bardziej o możliwość dopisania kolejnego klucza?
-
AlfaOBD ma tą przewagę nad FES że można w niej programować klucze tj oddzielnie immobiliser i oddzielnie piloty do centralnego zamka. Do jednego i drugiego potrzebujemy jednak 5 cyfrowy kod z karty kodowej.
-
- kod loginu z karty kodowej lub z body komputera (BC) za pomocą złącza OBD.
-
kupiłem 156 SW 2001r 1.8TS i mam tylko jeden kluczyk i na dodatek nie działa otwieranie drzwi w nim jak i bagażnika da się coś z tym zrobić tym programem ?
-