a jest opcja zeby logo odwrocic do gory nogami? Jesli tak tez bym chetnie wzial :)
Printable View
a jest opcja zeby logo odwrocic do gory nogami? Jesli tak tez bym chetnie wzial :)
wiec da sie zrobic logo mniejsze i bedzie obrócone o 180 stopni, kolor czarny lub czerwony. chętni na 100% prosze pisać PW. zapisy zbieram do 6 maja później składam zamówienie i do tygodnia bede je miał i rozsyłam. Opcja zapłaty myśle ze bedzie za pobraniem i na konto. a ile napisze jutro jak ustalę. pzdro
właśnie moje laczki kończą swój żywot i mam zamiar je wyrzucić :D piszę się na jedną pare jak już się określi konkrety ;)
a swoją drogą kapcie sa do chodzenia po domu, guzik to kogo obchodzi w jakich sobie dreptam po chałupie- mogę nawet w ratrakach chodzić po piwo do lodówki albo w gumowcach do piwnicy po weki :D nie paraduję w nich na salonach więc ich wygląd jest mało istotny. Mają być wygodne i dobrze wykonane by się szybko nierozleciały. A że mają logo AR to + 5pkt. do zajebistości gospodarza domu :cool:
no bo kto będzie miał takie kapcie? nie ma seryjnej produkcji więc to rarytas :)
To nie jest temat o tym co wam się podoba czy nie.
Nie jesteście zainteresowani to się po prostu nie odzywajcie.
dokladnie !!!! dobrze napisane bobryt. więc chetni na pw.
[QUOTE=AdrianAdd;558874]http://www.forum.alfaholicy.org/
MOJE SĄ JUŻ TROCHE CHODZONE !!
AKTUALIZACJA!!
kapcie wykonane są z meblówki (skaju) kolor czarny lub czerwony, mogą być tez z zamszu.
Logo będzie obrócone o 180 stopni tak żeby inni mogli przeczytać, i pomniejszone.
Cena 30zł + przesyłka 9.50 poczta polska paczka ekonomiczna.
pierwsze zapisy do 6 maja tylko na PW pisać.
zamówienie będę składał co 2 tyg jeśli będą chętni.
POLECAM
Zapisy Trwają !!
Zapisy Trwają !!
popłakałem się ze śmiechu, to się nazywa włoski szyk ....
jeżeli autor zdjęcia się zgodzi, to wrzucę to na pulpit i do kilku prezentacji ....
czy ta seria jest bardzo limitowana?
Zbeer napisz jaśniej...
nie jest to żadna seria limitowana...