ile kilometrów ?? hmm trudno powiedziec ale cos koło 15 z centrum powinno byc.... może z 20 :roll:
Printable View
ile kilometrów ?? hmm trudno powiedziec ale cos koło 15 z centrum powinno byc.... może z 20 :roll:
Życze udanego spotu. Niestety nie będe w stanie dotrzeć. Auto w tym czasie bedzie u mechanika a ja za granica :( . Kolejny spot mnie omija :oops:
ej, głupie pytanie:
gdzie ten chociwiel?
na mapie mam go między stargardem a drawskiem pom. ale po rozmowie z Kubasem już zwątpiłem :mrgreen:
zdaje sie, ze tutaj :wink: : http://maps.google.com/maps?daddr=Sz...36299&t=h&z=13Cytat:
Napisał bobryt
no w końcu wiem gdzie jechać :)
szkoda że pogoda ma być do bani ;// +7st. deszcz + śnieg ;// ;// ;//
Pomimo lekkiego chłodu atmosfera będzie gorąca... :D bo jakże mogłoby być inaczej... :D :D :twisted:
ależ oczywiście ...
a jak robimy z grillem każdy bierze coś z domu na ruszt czy robimy zrzute pod sklepem stajemy i kupujemy, czy tez może ognicho ja grilla mogę wziąść ....
grilla bierz, a kiełbaski sie kupi, czy w domu, czy po drodze bez różnicy ;)
deszcz + snieg = lekko slizgo bedzie ;D ale i tak bedzie goraco ;) proponuje ze kazdy cos dla siebie juz niech kupi zeby nie tracic czasu na stawanie przy sklepach...herbata w termosie musi byc , aparaty obowiazkowo troche autek bedzie !!
deszcze sniegi a ja mam reczny slaby i opony letnie ..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: damy rade