Cheap Alfa P1
Cheap Alfa Challenge
Fragment znaleziony na youtube- wersja angielska
Alfa Romeo 8C Również wersja angielska
Printable View
Cheap Alfa P1
Cheap Alfa Challenge
Fragment znaleziony na youtube- wersja angielska
Alfa Romeo 8C Również wersja angielska
nie brera tylko spider :mrgreen:Cytat:
Napisał adasco
swoją drogą się zdziwiłem że nawet bentleya pobiła :)
Top gear alfa romeo challenge (całe):
http://www.youtube.com/watch?v=zTavBAKSGaA
oglądać póki się da !! ;)
Podobają mi sie ich niektóre wypowiedzi ale szkoda mi tych autek szczególnie tej czarnej alfy 75 :(, moze i oni maja jeden z najlepszych programów ale juz nie 1-szy raz zniszczyli doszczętnie auta które kupili do zabawy
A ja przy okzaji polecę nowy magazyn, formą podobny trochę wydaje mi się do TopGeara, ma prawie 200 stron i kosztuje 5,0 PLN :!: :!: :!:
Nazywa się "V12" i w numerze październikowym jest spory artkuł o Alfie Romeo, sportowych, historycznych modelach, świetny reportaż z fabryki Ferrari no i mnóstwo mnóstwo Porsche i Mercedesa. Warto poczytać, trochę historii w świetnym przekazie.
Pozdrawiam.
Mnie serce bolało jak widziałem co robią z tymi autkami...kurde lubie ich i ich program, ale...dla mnie to był zwykły debilizm tak bezmyslnie niszczyć, nie wazne czy to AR czy VW...Cytat:
Napisał FlaY
A ten szok na twarzach ludzi ze zlotu..bezcenny... Na zlot BMW jakby podjechali z tak zrobionymi BMW to coniektórzy łysi by ich żywych nie wypuścili pewnie heheheh :mrgreen:
Ta czarna 75 i do tego 3.0V6 to poprostu...brak słów...
Oby więcej Alfa nie brała udziału w tym ich "wyzwaniu" ;//
Pozdrawiam
Test z tymi alfami był bezsensowny. Niby chcieli udowodnić że alfy się sypią ale dzięki temu możesz przeżyć parę przygód, poznać ludzi, zaprzyjaźnić się . Jakby wzięli do tego niby testu np BMW wyszło by to samo. Tak samo 'cywilne' bmki by się posypały na torze, nie mając szans z wyścigowymi autami. Dla mnie to było żałosne.
to już 3 test tego rodzaju jaki widziałem. Kiedyś robili wyjazd do usa i tam kupili auta za 1000 $ jakiegos cadilacka i pick upa i camaro. Bezsensownie je niszczyli, tak samo zrobili kiedys z 3 innymi autami było tam volvo 740 i jakies 2 inne chyba saab. Szkoda aut ale to program pod publike.
Tak , było volvo, audi 80 i rover (honda civik), pojeździli nimi trochę a potem rozbili o skarpę. Ale w tym teście z alfami pokazali że nienawidzą alfy, zauważyłem że bmw zawsze wychwalają.Cytat:
Napisał FlaY
To chyba mówisz o zupełnie innym teście, albo niezbyt dokładnie słuchałeś.Cytat:
Ale w tym teście z alfami pokazali że nienawidzą alfy...