-
Tak właśnie myślałem że będzie z tą Alfą. Kolega mój chyba miał jechać ją oglądać. Dziś go widziałem w starej Alfie, więc stwierdziłem że nie kupił jej i nie dziwie się.
Kupując około pół roku temu swoją też miałem takie sytuacje, nawet zaczeło mnie irytować jeżdżenie i oglądanie szrotów, ale trafiła się ta wymarzona i to o dziwo od handlarza i spisuje się rewelacyjnie, nawet nie wiedział co w niej drzemie :D Tak wiec szukać i czekać cierpliwie, a napewno się znajdzie.
-
spodziewałem sie tego :) dobrze że ludzie sie znają na samochodach :)) pozdrawiam
-
W Dąbrowie Górniczej jest facet, ktory wyszukuje wloszczyzny na zachodzie od prywatnych uzytkownikow z pelna dokumentacja i je sprowadza. Sam pracuje w AutoBoss - czyli dla Forda, ale sprzedaje Alfe i Lancie. To nie jakis mega komis ani nic, tylko prywatny gosciu, ktory ot po prostu dorabia poza praca. I sprzedal juz troche takich mozna powiedziec perelek wyszukanych i ludzie sa zadowoleni - ja miedzy innymi :). Poszukam namiarow, to wrzuce tu do P.Darka telefon. Wzglednie mozna szukac na allegro czy gratce w Dabrowie Górniczej - czasem cos wystawia. Nie jest tego wiele - to raptem kilka sztuk na caly rok, bo znalezc zadbany egzemplarz z kompletem dokumentacji, to nie tak latwo - wiec nie szaleje gosc, ale jak juz sprowadzi to jest OK.
-
Nie no wypadałoby podjechać i morde kretynom oklepać, cwaniaczki z bańką w nosie. :>>>
-