Fred, bardzo sie cieszę :!: :!: :!: <haha>Cytat:
Napisał Fred
Działamy aby pod flagą ALFAholików wyruszyła piękna kolumna naszych ślicznotek.
Do Wszystkich :
Proszę brać przykład z Kate i Freda <krzyczy>
Printable View
Fred, bardzo sie cieszę :!: :!: :!: <haha>Cytat:
Napisał Fred
Działamy aby pod flagą ALFAholików wyruszyła piękna kolumna naszych ślicznotek.
Do Wszystkich :
Proszę brać przykład z Kate i Freda <krzyczy>
kurde przez was coraz bardziej sie zastanawiam nad tym wyjazdem :twisted:
oczywiście propozycje bardzo miłe macie, ale jako pasażer nie lubie jeździć :twisted:
faktycznie jakby się chętnych zabrało to można zaoszczędzić. Kubas, ewentualnie pisał byś się ze mną ?
z okolic Zielonej Góry czy Wrocka też mógłby jechać
Póki co jestem 30% na TAK, ale do zlotu daleko ;)
pociagiem mozemy razem na slask dojechac :) bilet do katowic cos 70 zl :) ddevilowi za wache do 100 zl czyli masz 170 zl za transport do wegier :PCytat:
Napisał KUBAS
Miejsca jak na razie na tylnej kanapie jest dosyć. 8)
Jak by było mało to Paweł156 powiedział, że może jechać swoja bellą.
Jeśli są jeszcze chętni na wyjazd bez transportu to śmiało pisać, jesteśmy jedną wielką rodziną, więc na pewno się dogadamy :D
Do Zlotu jest trochę czasu, ale chcemy wcześniej zarezerwować miejsca do spania, więc dobrze by było znać ilość osób( w przybliżeniu)Cytat:
Napisał bobryt
ja też sie piszę :D nawet w dwie osoby bo zabiorę dziewczynę :D będę jechał raczej swoim samochodem więc też się jakieś miejsce znajdzie :D
jak pisalem miejsce jeszcze jest i Pawel156 ma miejsce wiec nie zastanawiac sie tylko rezerwowac bilety :DCytat:
Napisał piotriix
Dokładnie :)Cytat:
Napisał DDEvil
Rozmawiałem wczoraj z Korczem, niestety nie moze wejsc na forum, ale i on i Mariusz prawdopodobnie tez pojadą wiec szykuje nam sie spora kolumna :mrgreen:
Juz sie zorientowałem co do flagi, zrobie taką ogromną jak mialo Pomorze, czyli koło 1.2m/1.5m :)
DDEvil, witamy na forum
:DPostaram się zabrać flagi od Wery tak że by Ci co nie mają naszej flagi mogli nabyć 8)Cytat:
Napisał Paweł156
Kochani jestesmy z Paula wielce zainteresowni!juz mamy wolne :DDD jedziemy moja czarna malenką :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a co do flagi to ja chetnie bym nabył bo w BB mi ukradli :(((
Korczu, postaram się abyś mógł ozdobić swoją Belle flagą :wink:Cytat:
Napisał Korczu
Super że jedziecie <skacze>