Kolega zakładający temat zapewne pyta o markowe produkty a skoro ich nie macie.....
Następne posty nie na temat będę usuwał a upierdliwych nagradzał
Printable View
Kolega zakładający temat zapewne pyta o markowe produkty a skoro ich nie macie.....
Następne posty nie na temat będę usuwał a upierdliwych nagradzał
no i jak zwykle z czegos normalnego robi sie kupa...szczerze mowiac sam bym przygarną taka rurke od autodelty i jak by ktos mial to niech pisze na priva do mnie pozdro
maciekk powodzenia i uwazaj bo narazasz sie ze zostaniesz uznany za burzuja ze cos takiego Ci sie podoba.
Nie podoba mi się Twoje zachowanie
upominam po raz drugi
no znowu bez przesady :) poprostu lubie takie gadzety i wole miec np.autodelty konkret niz od mietka z alledrogo za 500 zl jakis badziew
Znalezione wśród zdjęć SEJBR: http://imageshack.us/photo/my-images/441/dolot1.jpg/
Nie przypominam sobie, żeby Autodelta miała takie części w ofercie :D
MaciekK Twoj post zostanie zaraz usuniety a mnie zaraz zbanuja za takie bluznierstwo. Autodelta przegrala z tesco na tym Forum.
Moje zachowanie jest brzydkie, wstydze sie, jak moglem kupowac oryginalne produkty ! Panie, za co!
---------- Post added at 21:34 ---------- Previous post was at 21:30 ----------
feecle to zdjecie pogladowe dla Kolegi z Forum, jak wyglada airbox podobny do mojego bo moj zamontowany jest niefotogeniczny :) Jak sie na czyms nie znasz, to sie nie wypowiadaj. A przy okazji - skad ta znajomosc produktow z Autodelty??? Nielegalnie przegladasz zakazana oferte dla burzujow??? Bez komentarza :)
Nic mu nie brakuje, jest wloski, wyjatkowy, przygotowany przez inzynierow po wloskich szkolach bynajmniej nie zawodowych, ludzi ktorzy tworza sporty i wyscigi samochodowe, wspolpracujacy z marka AR od lat, oczywiscie skad Ty mozesz wiedziec ze na takich produktach nie ma zadnych "naklejek", kupowanie produktow z Chin powoduje u ich wlascicieli niesluszne zalozenie ze wszyscy maja jakies naklejki na produktach, no wybacz, ja nie :)
Skoro jest taki włoski i wyjątkowy to na pewno dodaje również 10KM. Szkoda tylko, że wygląda jak na tym zdjęciu :D
Znowu sie mylisz, to nie dolot sklejony z rurek od odkurzacza owinietych carbonowa folia produkcji no name ;) to one jak moi szanowni przedmowcy z wiedza wykazali daja co najmniej 10 ale z reguly co najmniej ze 30 KM tak na lajcie w dolocie. Mnie caly dolot zapewne dodal skromne 5KM ale za to oryginalnych i realnych ale dla mnie nie liczy sie ilosc tylko jakosc, i wole te 5 kucy niz te bajkopisanie o dolotach dzieki ktorych zjada sie gta, ten produkt montuja w torowych v6, wiesz takich autkach ktore sie scigaja po torze przy duzych obciazeniach i potrzebuja dobrego kopa w dolocie, wiec wybacz, ale pozwolilem go sobie zakupic. Aha, nie musi Ci sie podobac :)
PS. Moze zajmij sie swoim dolotem co? No, nie wstydz sie, polansuj sie nam troche tutaj, pokaz wszystkim ze jestes lepszy, i jak wyglada prawdziwy dolot :) :) :) posmiejemy sie ? co? Bo jezeli chodzi o moj to juz chyba wszystko co miales do napisania czy jeszcze cos chcesz dodac?