Pięknie widac wokól Nas wspaniali ludzie na forum z fantastyczna postawą;) Sam mam nadzieje kiedyś będę mogl komuś pomóc w podobnej sytuacji, choc nikomu takich nie życze;D
Printable View
Klikasz markerem ustawiasz swoja "pozycję" do startu, wypełniasz puste pola np: Bocian gorol i nr,telefonu(tylko wypełnij u góry i na dole) ,pozdro
dobra - dołech rade
chociaż bardzi jako bajer jak dlo mnie bo akurat jo mom wiela gsmów do róznych ludziów i nigdy nie zostana raczy som na trasie
ale w sumie doboro sprawa ( planując podróż przez PL spisać sobie kontakt do ludzi "z trasy" - tylko patrząc na mapkę to większość po prostu się dodała na mapie bez podawania żadnego kontaktu :-( - i nad tym by można popracować )
super, swietna sprawa. dobrze ze w takich czasach mozna liczyc na siebie:D pozdrowienia dla pomagajacych:D
Auto odstawiłem w sobotę do zaprzyjaźnionego warsztatu a dziś o 8.20 oświadczono mi, że... alfa gotowa do drogi. Wtrysk wymieniony, inne przeczyszczone ultradźwiękami więc nic tylko jechać. Niestety mój Kuba się nabawił zapalenia ucha więc pojechaliśmy i owszem ale na zastrzyk...:(
Z tej historii należy jeszcze jedno wziąć sobie do serca, mianowicie to, że alfie nie można ufać :P
W sumie to jakby mnie spotkała podobna historia to pierwszym odruchem byłaby prośba o pomoc kogoś z forum więc to forumowe assistance to dobry pomysł.
a beło mu kurna gowe wystawać za łokno jak sie jechało 130 po autobanie ??
heee ??
p.s.
bydzie dobrze
Są jeszcze na tym świecie dobrzy ludzie:) , dobrze że poszło bez większego problemu.
Belfer, u kogo robiłeś wtryskiwacz?