http://moto.allegro.pl/item151486394...szkodzona.html
Tu jest tylko silnik do wymiany :P
Printable View
http://moto.allegro.pl/item151486394...szkodzona.html
Tu jest tylko silnik do wymiany :P
Zdecydowanie dla takiego auta to silnik ma turystyczny :lol:Cytat:
Napisał radek155
Ty jak zwykle wiesz gdzie tkwi problem :lol: wieśniaki nie tylko pochodzą z opola :lol:Cytat:
Napisał radek155
w sumie gtv bez opcji silnika to lepszy wybor... tansza w utrzymaniu, samemu mozna tablice zrobic z napisaem KAFAR, BYKU albo cos, postawic opd dyskoteka i w sobotnie wieczor wpadac popierac sie o maske :)
Jestem nowy i chetnie podlacze sie do tematu. Stoje wlasnie przed podobnym wyborem. Wiem ze czesci sa drogie, wiem ze pali jak smok,wiem ze sie psuje i wiem ze trzeba pilnowac przegladow itd. Tego sie juz doczytalem :) Mimo to od kilku lat te auta ze wzgledu na swoja dusze i piekno chodzi za mna. Dojzalem chyba do tego zeby ja wreszcie posiasc 8)
Wiec... Pytanie: Jaki silnik w GTV???? Jak dla mnie sa dwie opcje: 2.0 V6 TB lub 3.0 V6!
Wiec ktory wybrac? Oczekouje wypowiedzi uzytkownikow,
Z gory dzieki
BzduraCytat:
Napisał perver
BzduraCytat:
Napisał perver
A to już bzdura kwadrat silnia..Cytat:
Napisał perver
Operujesz stereotypami :!:
Części na pewno nie są droższe niż do samochodów w porównywalnej klasie.. Może z kilkoma wyjątkami.
Silnik 3.2 w GTA w trasie przy 140/h pali 10l. Sądzisz że to dużo jak na taki duży silnik :?:
Na temat awaryjności poczytaj forum, to sam się przekonasz, czy siedzimy ciągle w warsztacie..
Po prostu kup zadbane, nie zajechane auto i będziesz szczęśliwy jak dziecko z lizakiem :D
Jakie fundusze chcesz przeznaczyć na auto :?:
nowe oczywiscie... bo alfy na szrotach nie sa tak popularne jak VW :)Cytat:
Napisał rigobert
No i tego wlasnie oczekiwalem! Zeby ktos mi te stereotypy wyprostowal troche :D
Co do funduszy to celuje w okolice 97 roku z tego co patrze po cenach.
Problem tylko ze nadal nie wiem co lepiej kupic? 2.0 t czy 3.0?
Kusza mnie osiagi 3.0,a z drugiej strony zawsze chailem miec pssssst :D
Wiec radze sie dalej i grzebie po forach.... A przy okazji moze ktos podac jakies najczesciej uczeszczane fora alfistow,bo troche tego znalazlem,ale wiekszosc jakas wymarla :(
Wracajac to tematu to co wybrac????
coupete 20VTCytat:
Napisał perver
hmmmmm ;> poradziłeś "prawie" jak na alfistę przystało :PCytat:
Napisał Alfista