a ja w ogole nie wyciągam telefonu z kieszeni bo mam w radio zestaw głośnomówiący bluetooth - polecam i problem z głowy :-)
Printable View
a ja w ogole nie wyciągam telefonu z kieszeni bo mam w radio zestaw głośnomówiący bluetooth - polecam i problem z głowy :-)
Ja mam Blue&Me (którego używam notorycznie i sobie chwalę), ale i tak wolę mieć telefon w zasięgi wzroku. Ot, przyzwyczajenie.
Ja trzymam w torebce ( bo mam blue&me )
Niestety wiekszosć z was nie moze zrobić tak jak ja bo nie nosicie torebek :)))
Celowo pisze " wiekszosc" a nie wszyscy bo na pewno wsrod alfistow sa tez geje i maja torebki :))
A na serio blue&me jest swietne.
jedynie na dluzszych trasach wyjmuje czasami telefon aby czytac maile.
Klade go wtedy na zasunietej roletce na kubek- mam Iphone3 , lezy idealnie , do tego roletka jest jakby lekko gumowata i nie slizga sie
oj tam oj tam...ja nie mam Blue&me ale zrobiłem inny myk...zamontowałem kartę prepaid Play'a w navi i jak wsiadam w dłuższe trasy to robię ze swojego abonamentowego Playa przekierowanie na ten numer w aucie..i problem z głowy (przekierowanie bezpłatne wewnątrz sieci) :) telefon leży w podłokietniku (w tej górnej skrytce) więc z odbieraniem telefonu nie ma problemu..gorzej z dzwonieniem :) ale nad tym też pracuję.
to chyba tylko T-Mobile ma taką usługę.
No na prawdę tą Ideę trzeba to poczytać jako wielki Plus dla Ery.
Heyah chłopaki ;)
- Rafał