Widzę, że kolego zaczynasz buraczyć z Q4. Jeśli temat podtrzymasz, życzę Ci, aby się zatarła a napęd zastrajkował...
Q4 jest tak rzadkie, że tylko seria została, ewentualnie Zender, każdy tuning to buractwo w całej okazałości...
Printable View
Widzę, że kolego zaczynasz buraczyć z Q4. Jeśli temat podtrzymasz, życzę Ci, aby się zatarła a napęd zastrajkował...
Q4 jest tak rzadkie, że tylko seria została, ewentualnie Zender, każdy tuning to buractwo w całej okazałości...
pszekonaliście mnie i nie będe nic zmieniał w niej . Będzie orginał tak jak z fabryki . Może nawet lepiej niż z fabryki :)
brawo:)
przez chwilę pomyślałem, że robi sobie chłopak jaja... ;]
A to fotki tylniego zawieszenia i spodu auta po konserwacji i nowe pszewody Załącznik 32203Załącznik 32206Załącznik 32208Załącznik 32213Załącznik 32214Załącznik 32215Załącznik 32216Załącznik 32212Załącznik 32209Załącznik 32210Załącznik 32211Załącznik 32205Załącznik 32204
Pod płotem może ktoś zauważył oparta druga alfa 164q4 ale skasowana
a można wiedzieć skąd je nabyłeś?:)
z Bielska
---------- Post added at 15:55 ---------- Previous post was at 15:28 ----------
koledzy kiedy będzie jakiś zlot Alf w tym roku jeszcze . Ja licze że do końca września wyjade już furą
---------- Post added at 15:57 ---------- Previous post was at 15:55 ----------
tą alfe kturą robie od nowa posiadam od 2002 rok a tą na częsci kupiłem niedawno w Bielsku znajomy ją miał i niestety curka mu ją rozbiła
ogólnopolski już się skończył, i dopiero w następnym roku będzie. zostają spoty regionalne albo jakoś w połowie września ogólnopolski zlot forza italia pod Wawą
tak chyba czerwona... no ale do rzeczy... stary to co robisz to jest niesamowite , tylko tej maski nie rob ze szklem.. zendery czy speedline twoj wybor ,,,.. moze bys sie pokusil o dokladki zendera( mam taka z przodu u siebie , czekam na progi i tlny zderzak)... ale moze to niektorych razic ze nie oryginal... jeszcze raz gratulacje zapalu ..