-
Maciek już pytał w temacie o rozpórkę do 156 JTD i tak samo jak jemu tak i Tobie odpowiadam:
Muszę mieć zdjęcie z pod maski takiej AR z rozpórką, bez tego nie ma opcji na wycenę. Oraz będzie potrzebny samochód na jedno popołudnie celem spasowania. O ile kielichy w JTD i TS są takie same, bo 156 TS na wzór mam.
-
aha tylko z tym zdjęciem to może by problem bo jeszcze sie nie spotkałem z JTD z rosporka a wydaje mi sie że kielichy są takie same. Z samochodem to by nie było problemu tylko powiedz mi kolego skąd jesteś??
-
Tarnów więc nie masz strasznie daleko :)
W takim razie tak: kilka fotek z pod maski tak żeby było widać czy rozpórka miała by być prosta czy trzeba będzie coś kombinować, dla pewności zorientuj się czy kielichy są takie same i zrobię Ci wycenę :)
-
no jasne że do Tarnowa to nie mam daleko :D wręcz jak to sie mówi rzut beretem :D ok kolego rzuce Ci juto kilka fotek bo dzisiaj nie mam już kiedy...
-
Robię wstępną listę (na AC będzie druga więc proszę nie wpisywać się 2 razy)
Nierdzewka:
-Dante[PL]
Jeżeli ktoś jest jeszcze chętny to proszę się dopisywać. Łącznie z Kolegami z AC jest już wystarczająca ilość chętnych i rozpórki będą wykonane :)
Co do V6 to nie robię listy bo dopóki nie znajdzie się chętny do podstawienia samochodu jest to bez sensu.
-
cos cichawo:> zeby sie tylko nie okazalo ze ludzie traca zapal w momencie kiedy nalezy wyslac kase:>
-
Spoko Kolego :) W sumie z Kolegami z AC jest na 6ciu :)
-
Ruszamy z robieniem rozpórek do 2.0 TS. Osoby zainteresowane dostały info na PW http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2009/02/54.jpg Jeżeli ktoś jeszcze jest chętny na rozpórkę lub nie dostał ode mnie PW to proszę o kontakt.
-
Pierwsza wersja:
http://img204.imageshack.us/img204/7929/naforumg.jpg
I rozpórki mniej więcej tak będą wyglądać, tylko ładniejsze spawy, lepiej docięte flansze przy kielichach itp. :) A i ten płaskownik naspawany na rurkę przy flanszy będzie wspawany w środek rurki a nie tak od góry :)
-
Co z rozpórką dla mnie?? :(( jakaś cisza nastała;(